Topul soluții îngrijire lentile Iulie 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică

3

  • ReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
5

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
6

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
7

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică
8

solutie ReNu Multiplus 100 mlSoluția ReNu MultiPlus® înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfecteaza lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate® substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact ReNu MultiPlus omoară microbii in doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor tai. Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să păstrezi lentilele cu un singur tip de soluție ReNu MultiPlus 100 ml.

Verifică
9

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică
10

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - IULIE 2022

Soluţiile de îngrijire lentile de contact sunt un accesoriu indispensabil fie când te afli la birou, derulând activitatea ta zilnică, fie atunci când îţi pregăteşti valiza de concediu. Soluţiile pentru lentilele de contact ajuta la curăţarea, clătirea, dezinfectarea şi depozitarea lentilelor. Sunt un accesoriu nelipsit din moment ce alegi sa foloseşti lentile săptămânale sau lunare. Piaţa soluţiilor propune două sortimente de soluţii de îngrijire, după cum urmează: soluţii multifuncţionale, utilizate inclusiv la depozitarea lentilelor şi soluţii pe bază de peroxid de sodiu, care ajută exclusiv la dezinfectarea şi curăţarea articolelor optice.

Soluţiile multifuncţionale

Soluțiile multifuncționale sunt folosite pentru a curăța și dezinfecta lentilele. Atunci când folosiți acest tip de soluție, nu veți avea nevoie de mai multe produse cu diverse funcții, astfel sunt foarte ușor de folosit.

Soluţiile pe bază de peroxid

Soluțiile pe bază de peroxid curăță și sterilizează lentilele de contact, însă necesită o atenție sporită la folosirea lor. Acest tip de soluție nu poate fi aplicat direct în ochi, întrucât pot provoca leziuni.

Poți folosi soluții lentile de contact dacă ai ochii sensibili?

Cercetările medicale relevă faptul că nu există nicio interdicție sau incompatibilitate între utilizarea soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact și ochii sensibili. Substanțele dezinfectante elimină depozitele de proteine, împreună cu diferitele impurități de pe suprafața lor, nu produc leziuni sau iritații oculare sau înroșirea ochilor. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea lor cu maximă precauție, în vederea preîntâmpinării oricăror efecte nedorite. Atenție la soluțiile pe bază de peroxid de hidrogen, acestea nu pot fi aplicate direct pe suprafața ochiului, existând risc crescut de apariție a unor leziuni.

Depozitatea lentilelor în recipiente speciale

Toate tipurile de recipiente pentru lentile de contact, de obicei din plastic, cu două secțiuni pentru lentilele din stânga și din dreapta, respectiv, sunt considerate accesorii pentru lentile de contact. Recipientele pentru lentile de contact sunt, de obicei, realizate din plastic sau sticlă, cu capace strânse, pentru a se evita contactul cu orice fel de contaminare, microorganisme și praf. Recipientele pentru lentile de contact trebuie să fie sterile, cu scopul de a proteja lentilele de contact contra poluarii și a altor daune. Aceste kit-uri sunt utilizate sub forme diverse, cum ar fi cele pentru ochi sau tampoane pentru ochi sub forma de castravete. Concret, ele sunt un mijloc pentru a asigura buna sanatate a ochilor, pe toată durata purtării perechii lentile de contact. În special, tampoanele pentru ochi cu castravete înlătură senzația de roșeață a ochiului legată de utilizarea îndelungată a lentilelor de contact. Mai multe tipuri de pensete, picături pentru ochi, ventuze și ochelari speciali sunt accesorii importante pentru lentilele de contact.

De ce ar trebui să folosesti un lenscase?

Recipientele pentru lentilele de contact, denumite științific și lenscase-uri, sunt destinate depozitării lentilelor de contact în soluție special multifuncțională pe toată durata nopții, perioadă în care lentilele de contact nu sunt utilizate. Acestea sunt extrem de importante, deoarece, alături de respectarea zilnică a regulilor temeinice de curațare și îngrijire, recipientele pentru depozitarea lentilelor de contact feresc lentilele de riscul depunerii agenților patogeni și a depunerilor proteice. Așadar, în acest fel, dimineața vei avea o pereche de lentile ca noi.

De ce un top al soluţiilor de îngrijire lentile de contact?

Este foarte important să alegi marca de soluţie de îngrijire pe baza unui top al soluţiilor lentile de contact, având în vedere popularitatea crescută a acestora.

Soluțiile Clean Active Premium XXL ocupă tradițional un loc pe podiumul celor mai populare articole pentru îngrijirea lentilelor de contact. Clean Active este mai mult decat o simplă soluție de îngrijire. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrjire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clatire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borat de sodium, dar și apa purificată sterila. Așadar, formula revoluționară Clean Active Aqua prezintă patru functii de bază pentru noile tipuri de soluții de îngrijire:

Soluțiile Clean Active Premium XXL 600 ml ocupă tradițional un loc pe podiumul celor mai populare articole pentru îngrijirea lentilelor de contact. Clean Active este mai mult decât o simplă soluție de îngrijire. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrijire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clătire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borate de sodium, dar și apă purificată sterila.

Soluția Opti-Free® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Are la bază tehnologia HydraGlyde® Moisture Matrix. Baza de hidratare HydraGlyde asigură umiditatea lentilelor și le hidratează pe tot parcursul zilei, de la aplicarea până la înlăturarea lor de pe ochi.

ReNu Multiplus ocupă locul al treilea în ierarhia lunii iunie, pentru a doua lună consecutiv. Dezinfectează, lubrifiază. Astfel ca lentilele tale să fie ca noi a doua zi. Soluția ReNu MultiPlus® Multi-Purpose înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact. Vă recomandăm să respectați termenul de valabilitate înscris pe ambalaj. Vă rugăm să respectați regulile de îngrijire și purtare a lentilelor de contact. Vă recomandăm să cereți sfatul medicului oftalmolog, daca aveți nelămuriri în ceea ce privește întreținerea lentilelor de contact.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati