Topul soluții îngrijire lentile Iunie 2021

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Soluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

    Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică

3

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 360 mlReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.

Verifică
5

solutie AOSept Plus cu HydraGlydeAOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml - este o gamă de soluție multifucționalăâ destinată curățării și dezinfectării lentilelor de contact aparținând mărcii Alcon. Soluția are în compoziție o substanță activă pe bază de peroxid de sodiu care acționează delicat în vederea neutralizării și distrugerii microorganismelor. În acest fel, ochii tăi vor fi protejați de efectul nociv al infecțiilor bacteriene sau virale, în timp ce persoanele suferinde de alergii oculare vor fi păzite de actiunea agresivă a factorilor alergeni.

Verifică
6

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
7

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică
8

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică
9

solutie Avizor Unica Sensitive 100 mlEste o soluție universală de îngrijire lentile de contact, compatibilă cu toate tipurile de lentile de contact moi, de ultimă generație, fabricate din silicon-hidrogel. Aceasta soluție Avizor Unica Sensitive are un efect multifuncțional și este creată în mod particular pentru ochii sensibili, întrucât în compoziția acesteia se regăsesc foarte puține substanțe cu rol de conservanți. Din acest motiv, produsul este tolerat de către ochii sensibili expuși reacțiilor alergice. În altă ordine de idei, produsul oferă protecție împotriva micro-rănilor, atâta timp cât este îmbogațit cu numeroși nutrienți. Luptă eficient și delicat pentru regenerarea țesuturilor corneene și apară ochii contra leziunilor și iritațiilor. Principalele sale ingrediente sunt: izotonica, soluție tampon pe bază de poloxamer EDTA si PVP, dar și un agent de îndepărtare a depozitelor proteice – totul pentru o dezinfecție și o curațare perfectă.

Verifică
10

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - IUNIE 2021

Atunci când pleci în vacanță și utilizezi o pereche de lentile de contact cu purtare extinsă, cum ar fi cele săptămânale, este obligatoriu să adaugi în valiza ta și o soluție premium de îngrijire lentile de contact. Acestea curăță și clătesc eficient suprafața lentilei, pentru ca sănătatea vizuală a ochilor tăi să fie garantată. În plus, acestea contribuie și la buna păstrare a lentilelor în recipiente speciale, pe întreaga durată a nopții.

Multe dintre problemele de vedere pot fi corectate cu ajutorul lentilelor de contact. Mici, practice și estetice, acestea iau locul ochelarilor clasici și te ajută să vezi lumea până în cele mai mici detalii. Spre deosebire de purtarea unor ochelari de vedere, în cazul lentilelor trebuie să acorzi un grad mai ridicat de atenție și să respecți sfaturile specialiștilor pentru rezultate optime. Astfel, pe site ți-am pregătit o gamă variată de soluții multifuncționale de îngrijire și curățate pentru ca tu să te simți bine zilnic.

Alege tipul potrivit de soluții lentile de contact

Aceste soluții sunt special concepute pentru a elimina bacteriile de pe suprafețe, asigurând un contact fără probleme cu ochii. În acest fel, se limitează apariția infecțiilor la nivelul vederii care pot ajunge la complicații grave. Este bine sa stii de la bun început că toate aceste soluții pentru lentile de contact sunt blânde chiar și cu ochii sensibili. Proprietățile de lubrifiere ale soluției asigură confort și o stare generală de bine atât persoanelor care suferă de diverse alergii, cât și pentru cele care suferă de sindromul ochiului uscat.

În primul rând, contribuie la formarea unui mediu steril în momentul în care nu porți lentilele și le păstrezi în suportul special creat pentru acestea. De asemenea, grație substanțelor care stau la baza soluțiilor, lentilele tale își vor păstra din calitate pentru o perioadă îndelungată de timp, vorbind aici despre flexibilitate, finețe și aspect. Pe scurt, aceste soluții garantează confort pe tot parcursul zilei. Fie ca folosesti lentile de contact clasice sau un set de lentile de contact colorate albastre, de exemplu, cel mai bine ar fi șă folosești o soluție special concepută pentru nevoile tale. În acest fel, nu îți vei pune în pericol vederea, iar lentilele tale vor fi tot timpul sterile, umede și ușor de aplicat. Acest ritual se va integra de minune în rutina ta de zi cu zi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Criteriile alegerii soluției potrivite pentru lentilele de contact

În funcție de ceea ce au nevoie de ochii tăi, sunt disponibile diferite produse. Sunt nenumărate soluții cu utilizări multiple pe piață care sunt potrivite pentru mulți purtători de lentile de contact. Cu toate acestea: ceea ce este satisfăcător pentru o persoană, nu este neapărat potrivit pentru cealaltă. Prin urmare, două cerințe ar trebui să aibă întotdeauna cea mai mare prioritate: umidificarea maximă și dezimfectarea suficientă a suprafeței lentilei. Soluțiile pe bază de peroxid elimină bacteriile și sedimentele fără compromisuri. Lentilele sunt curățate după principiul reacțiilor chimice care durează câteva ore. La sfârșitul procesului, soluția de peroxid este neutralizată și lentilele pot fi aplicate.

Ce mărci de soluții au pătruns în topul lunii?

Atunci când vine vorba despre alegerea celor mai potrivite mărci de soluții de îngrijire lentile de contact, misiunea alegerii acestora este înlesnită de cunoașterea topului celor mai comercializate mărci, astfel încât să cunoști temeinic caracteristicile și proprietățile tehnice ale soluțiilor și să faci selecția potrivită, consiliat de recomandările medicului oftalmolog.

Topul pe luna iunie nu conține modificări sspectaculoase, cel puțin în privința podiumului. Astfel, pe primul loc se clasează soluțiile Clean Active Premium XXL 600 ml. Soluțiile Clean Active sunt potrivite în orice conjunctură, în sensul că ele sunt disponibile în ambalaje de sticlă de 600 ml, dar și la sticle mai mici, de 100 ml, ideale pentru gențile de avion. Este o soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unic, conținând hialuronat de sodiu. Substanțele active, poloxamer și sodiu hialuronată, ajută la păstrarea suprafețelor lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepartărea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Clean Premium Activ poate fi folosită pentru toate tipurile de lentile de contact.

Locul al doilea al podiumului revine soluțiilor ReNu Multiplus 500 ml, din marea familie Bausch&Lomb, o solutie multifuncțională activă ce înlătură delicat depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate®, substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Cea mai eficientă deproteinizare se obtine la utilizarea zilnică a soluției. Distruge microorganismele dăunătoare de pe suprafața lentilei. Clătește, păstrează și umezește lentilele înainte de aplicarea acestora pe ochi. Recipientul pentru păstrarea lentilelor este inclus, ceea ce înseamnă că nu mai ești nevoit să aloci costuri suplimentare pentru achiziționarea acestuia.

Podiumul lunii iunie este completat de către soluțiile Opti-Free PureMoist 300 ml, care se regăsește pentru a patra oară consecutiv în primele trei cele mai populare soluții îngrijire lentile de contact. HydraGlyde® Moisture Matrix este o bază de hidratare ce asigură umiditatea lentilelor și le hidratează pe tot parcursul zilei, de la aplicarea până la înlăturarea lor de pe ochi. Soluția asigură dezinfectare eficientă cu POLYQUAD® și ALDOX®. Această formulă unică dezinfectează toate tipurile de lentile de contact moi, chiar și cele din silicon-hidrogel. Acționează împotriva microorganismelor dăunătoare, inclusiv bacterii, ciuperci și acanthamoeba.

Un al beneficiu al acestei mărci renumite de soluție multifuncțională este reprezentat de rezistanța crescută la depuneri. OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mențin lentilele de contact curate și conferă o senzație de prospețime. A se folosi întotdeauna doar la recomandareaa medicului oftalmolog!


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati