Topul soluții îngrijire lentile Mai 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • ReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.
Verifică

3

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
5

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
6

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
7

solutie ReNu Multiplus 100 mlSoluția ReNu MultiPlus® înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfecteaza lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate® substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact ReNu MultiPlus omoară microbii in doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor tai. Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să păstrezi lentilele cu un singur tip de soluție ReNu MultiPlus 100 ml.

Verifică
8

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
9

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică
10

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - MAI 2022

Soluțiile multipurpose conțin lubrifianți și sunt utilizate pentru curățarea, clătirea, dezinfectarea și depozitarea lentilelor de contact. Acestea au capacitatea de a distruge germenii, fiind compuse din agenți de curățare care îndepărtează microbii și mențin lentilele de contact în siguranță pe o îperioadă cuprinsă între 3-6 luni de la momentul desigilării. Există, însă, și o formulă îmbunătățită a acestei soluții ce dispune de o combinație de agenți speciali care curăță bine lentilele de contact, îndepărtează eficient depozitele proteice și germenii, păstrându-le hidratate, astfel încât să fie confortabile pe întreagă perioada de purtare.

Soluțiile pe bază de peroxid de hidrogen sunt destinate curățării, clătirii și stocarii lentilelor de contact. Catalizatorul montat în suportul pentru păstrarea lentilelor asigură neutralizarea completă a hidrogenului într-un interval de minim 6 ore. Ventilul aflat pe capacul recipientului împiedică creșterea presiunii cauzate de oxigenul format la neutralizarea peroxidului de hidrogen. Soluțiile pe bază de peroxid de hidrogen dezinfectează lentilele de contact mult mai eficient decât cele bazate pe soluție sterilă apoasă și sunt recomandate pentru orice tip de lentile de contact, în special în cazul celor cu purtare continuă. Este foarte important să nu diluezi soluția de întreținere a lentilelor de contact cu alte lichide și să nu permiți niciodată contactul acestora cu apa, deoarece se produce contaminarea microbiană ce poate afecta iremediabil ochiul.

Alegerea soluției potrivite de îngrijire lentile de contact

Poți selecta tipul potrivit de soluție de îngrijire lentile de contact pe baza unui top al celor mai populare și comercializate soluții. Îți propunem, în cele ce urmează, o ierarhie a soluțiilor îngrijire lentile de contact, astfel ca tu să selectezi varianta ideală pentru tine.

Soluțiile Clean Active Premium XXL 600 ml ocupă tradițional un loc pe podiumul celor mai populare articole pentru îngrijirea lentilelor de contact. Clean Active este mai mult decat o simplă soluție de îngrijire. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrjire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clatire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borat de sodium, dar și apa purificată sterila. Așadar, formula revoluționară Clean Active Aqua prezintă patru functii de bază pentru noile tipuri de soluții de îngrijire:

  • resping depozitele de proteine,
  • dezinfectează și hidratează suprafața lentilelor de contact,
  • permit menținerea lentilelor de contact ăn siguranță, dar și o eliberare treptata a umidității din lentile, ceea ce înseamnă că ochii tăi se vor menține hidratați pe durata întregii zile.

Cu ajutorul soluțiilor pentru îngrijire Clean Active, tu și întreaga familie vă puteți proteja de până la 99% din numărul de germeni patogeni responsabili de apariția infecțiilor oculare. ReNu Multiplus 360 ml ocupă locul al doilea în ierarhia lunii august. Dezinfectează, lubrifiază. Astfel ca lentilele tale să fie ca noi a doua zi. Soluția ReNu MultiPlus® Multi-Purpose înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi.

OPTI-FREE PureMoist de la Alcon, este o solutie universala pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv cele din silicon-hidrogel, Formula ei unica ajuta umezeala sa ramana mai usor pe suprafata lentilei si ofera confort de pana la 16 ore. Aceasta solutie versatila curata, dezinfecteaza, hidrateaza, clateste si pastreaza lentilele de contact moi. inlocuieste solutia EverMoist.

Soluția ReNu MultiPlus® Multi-Purposeînlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate®, substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice.

Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact. Vă recomandăm să respectați termenul de valabilitate înscris pe ambalaj. Vă rugăm să respectați regulile de îngrijire și purtare a lentilelor de contact. Vă recomandăm să cereți sfatul medicului oftalmolog, dacă aveți nelămuriri în ceea ce privește întreținerea lentilelor de contact. Soluţia multifuncţională Biotrue™ hidratează, curaţă, dezinfectează, deproteinizează, clăteşte şi păstrează lentilele tale de contact. Biotrue combină un sistem de dublă dezinfecţie, cu funcţia de deproteinizare şi cu atributele unice, bio-inspirate, ale unui pH echilibrat, similar lacrimilor sănătoase, pentru a asigura o dezinfectare inegalabilă. Biotrue utilizează hialuronat, un lubrifiant regăsit natural în ochiul uman. Biotrue hidratează lentilele de contact într-un mod în care şi ochii se menţin hidrataţi prin utilizarea hialuronului, un lubrifiant ce se regăseşte în tot organismul uman. Biotrue este compatibil cu pH-ul lacrimilor sănătoase. Ochii care sunt sănaătoşi îşi crează în permanenţă un mediu perfect. De aceea, formula unică Biotrue este concepută să se potrivească cu pH-ul lacrimilor unui ochi sănătos, menţinând astfel condiţiile naturale ale ochiului şi activând sistemul de dublă dezinfecţie a soluţiei.

Boston Simplus 120 ml este plasată într-un ambalaj de 120 ml și fabricată de firma Bausch & Lomb. Caracteristica principală a acestora este în primul rând o calitate superioară. Soluția Boston Simplus îndeplinește multe funcții pentru a asigura buna grijă a lentilelor. Compoziția soluției conține atât un agent de hidratare, cât și un agent de curățare, de aceea lentilele nu necesită curățare mecanică prin frecare. Produsul este utilizat și pentru dezinfecția și îndepărtarea depunerilor de proteine ​​care se acumulează pe suprafața lentilelor dure. Clătirea și depozitarea zilnică a lentilelor din preparatul Boston Simplus asigură curățarea lor perfectă. Mai mult decât atât, soluția are un efect de hidratare și conservare, prin urmare, eficacitatea sa este mult mai bună decât în ​​cazul altor soluţii.

SOLO-Care AQUA 360 ml permite utilizatorilor de lentile de contact a le purta confortabil pe tot parcursul zilei. Acesta conţine sistemul HydroLock (provitamina B5 şi sorbitol), care asigură o hidratare excelentă. Soluţia vine împreună cu un recipient pentru lentile de contact, unde se pune în aplicare sistemul antibacterian MicroBlock, apărarea împotriva bacteriilor. SOLO-Care AQUA reţine pana la 90 % mai mult umiditate în comparaţie cu alte soluţii de pe piaţă.

ReNu MPS 360 ml Eyes este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact, potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi . Această soluție curăță, dezinfectează, clătește și depozitează în mod eficient lentilele de contact, formula sa este deosebit de blândă este ideală pentru ochii sensibili.

OPTI-FREE Express 355 ml -Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Lentile nu se curăță prin frecare și/sau ștergere. Pentru înlăturarea mai eficientă a depunerilor de praf, se recomandă curățarea manuală, prin clătirea în palmă, înainte de punerea lor în cutie. Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® No Rub poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. Utilizați întotdeauna soluții prescrise de medicul oftalmolog!


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati