Topul soluții îngrijire lentile Martie 2021

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml - este o gamă de soluție multifucționalăâ destinată curățării și dezinfectării lentilelor de contact aparținând mărcii Alcon. Soluția are în compoziție o substanță activă pe bază de peroxid de sodiu care acționează delicat în vederea neutralizării și distrugerii microorganismelor. În acest fel, ochii tăi vor fi protejați de efectul nociv al infecțiilor bacteriene sau virale, în timp ce persoanele suferinde de alergii oculare vor fi păzite de actiunea agresivă a factorilor alergeni.

Verifică

3

  • ReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.
Verifică
4

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
5

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
6

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
7

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică
8

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică
9

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
10

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - MARTIE 2021

Soluțiile de îngrijire pentru lentile de contact sunt utilizate pentru curățarea, igienizarea și depozitarea în recipiente speciale a lentilelor de contact cu purtare prelungită, cum ar fi cele săptămănale, bi-lunare sau lunare. Majoritatea acestor preparate este destinată atât pentru lentilele moi, din silicon-hidrogel, adică cele de ultimă generație, cât și pentru lentilele de generație mai veche, cum ar fi cele rigide. Substanțele active extrem de prformante asigură preparatelor pentru îngrijirea articolelor optice atuurile ncesare pentru a fi utiizate a doua zi în condiții de maximă ecuritate pentru sănătatea ochilor, deoarece redau proprietățile și viabilitatea lentilelor.

Lentilele sunt bine curățate și dezinfectate cu ajutorul unor astfel de soluții multifuncționale, iar nivelul lor de hidratare și elasticitate revine la normal. După câteva ore în care sunt depozite în recipiente speciale de stocare pe durata nopții, acestea sunt gata de utilizare din nou a doua zi de dimineață, iar utilizatorul se poate bucura de avantajele acestei soluții optice. Lentilele de contact trebuie păstrate afundate în soluția multifuncționale pe bază de peroxid din recipientele prevăzute în acest scop. Îngrijirea adecvată asigură confortul de utilizare pe tot parcursul zilei, astfel încât siguranța utilizării lor să nu fie pusă la îndoială atâta timp cât dispozitivele optice se află, încă, în perioada lor de valabilitate înscrisă pe prospectul care însoțește produsul.

Ierarhia întocmită de către experții magazinului Optilen.ro se fundamentează pe selecția celor mai populare soluții multifuncționale preferate de către purtătorii de corecții optice, în baza studiilor desfășurate pe parcursul lunii martie 2021.

Primul loc al clasamentului esre rezervat soluțiilor marca Clean Active Premium XXL, ambalate la sticluțe de 600 ml. Soluția are la bază hialuronat de sodiu și poliquaternium. Aceste substanțe asigură un nivel ridicat de hidratare a lentilelor de contact pe tot parcursul zilei. Avantajul acestui preparat constă în oferirea unui efect pozitiv asupra accelerării procesului de regenerare și a vindecării micro-leziunilor. Această soluție reduce riscul de roșeață și iritare a ochilor. Datorită utilizării regulate a fluidului, lentilele sunt bine curățate și dezinfectate. Utilizatorul se poate bucura de o vere clară, indiferent dacă este prima sau ultima zi de utilizare. Principala misiune a preparatului este de a elimina în mod eficient impuritățile, inclusiv depunerile de proteine ​​și lipide, praf, microorganisme și microorganisme. O sticlă mare de 600 ml este suficientă pentru o lungă perioadă de timp, permițându-ți să te bucuri mult timp de avantajele acestui preparat. Sticulețele sunt suficiente chiar și pentru ceilalți membri ai gospodăriei.

Al doilea loc în ierarhia lunii martie revine soluției multifuncționale AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml. Evident, este o gamă de soluție îngrijire lentile de contact compatibilă cu lentilele Air Optix HydraGlyde Plus. AoSept Plus este o soluție de curatare pe baza de peroxid. Acest tip de soluții dezinfectează lentilele de contact mult mai eficient decăt solutțile bazate pe soluție sterilă apoasă Se recomandă tuturor purtatorilor de lentile, dar cu precadere celor care poartă lentile cu purtare continuă de o luna. Lentilele fiind purtate mai mult timp, contțn depuneri proteice mai mari, fiind indicată astfel folosirea unei solutii mai puternice. Se pretează și persoanelor care suferă de alergii, deoarece este fabricată pe bază de compuși chimici hipoalergenici. Această soluție conține peroxid de hidrogen (3%), acid fosfonic, clorura de sodiu, fosfat, poloxamer. Pentru curățarea zilnică, este indicat să clătești lentilele de contact zilnic, deoarece, pe parcursul zilei, praful, machiajul sau impuritățile aderă pe suprafața lentilelor și pot cauza disconfort sau iritații. Dacă apelezi la o soluție sterilă multifu denctională nu ești nevoit să aștepți mai mult șase ore în vederea neutralizării lentilelor. Dezinfectarea și păstrarea lentilelor în recipiente de stocare se realizează doar cu soluțiile special create. Nu folosi ser fiziologic sau alte soluții pentru păstrarea lentilelor, deoarece acestea nu le dezinfectează.

Podimul acestei luni este completat de către gama de soluții multifuncționale ReNu Multiplus 360 ml. Aceasta este o soluție Multi-Purpose special concepută să înlăture depunerile de praf, lipide, să clătească și să dezinfecteaze lentilele tale de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi, la recomandarea și sub supravegherea strictă a medicului oftalmolog. Conține Hydranate® ca principală substanță activă ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice și îndepărtează resturile de țesuturi celulare, dar și acid boric, care ajută la o mai bună echilibrare a ph-ului. Soluția elimină proteinele si lipidele din lacrimi. ReNu omoară microbii în doar 4 ore și ajută, astfel, la menținerea confortului lentilelor cât și la păstrarea sănătății ohilor tăi. Acest produs este recomandat pentru îngrijirea lentilelor de contact hidrofile urmărind instrucțiunile de folosire. În cazul în care apare orice disconfort, opriește imediat utilizarea acestui produs. A nu se folosi în cazul în care ești alergic la oricare compus al acestui produs!

La fel ca în cazul topului celor mai populare lentile de contact întocmit de către experții magazinului nostru Optilen.ro pe luna martie 2021, și ierarhia celor mai vândute soluții multifuncționale pentru îngrijirea lentilelor de contact denotă încrederea și popularitatea pe care aceste mărci deja consacrate de soluții au atins-o în rândul utilizatorilor de corecții optice moderne.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati