Topul soluții îngrijire lentile Noiembrie 2021

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml - este o gamă de soluție multifucționalăâ destinată curățării și dezinfectării lentilelor de contact aparținând mărcii Alcon. Soluția are în compoziție o substanță activă pe bază de peroxid de sodiu care acționează delicat în vederea neutralizării și distrugerii microorganismelor. În acest fel, ochii tăi vor fi protejați de efectul nociv al infecțiilor bacteriene sau virale, în timp ce persoanele suferinde de alergii oculare vor fi păzite de actiunea agresivă a factorilor alergeni.

Verifică

3

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică
4

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
5

solutie ReNu Multiplus 360 mlReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.

Verifică
6

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
7

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
8

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică
9

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
10

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - NOIEMBRIE 2021

În momentul în care alegi să porți lentile de contact, este important să fii conștient de faptul că purtarea acestora presupune o îngrijire și o igienă deosebită, riguroasă, fără de care folosirea articolelor optice în siguranță nu ar fi posibilă. Este necesară, așadar, o atenție sporită atunci când sunt utilizate aceste lentil, deoarece ochiul este unul dintre cele mai complexe organe ale corpului omenesc și există, pe cale de consecință, un risc mare de a apărea diverse infecții sau leziuni ale corneei.

  • Prevenirea infecțiilor și uscaciunilor oculate se poate face într-o manieră simplă și profesionistă, cu ajutorul soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact.
  • Pentru a menține lentilele de contact “proaspete”, asigură-te că le depozitezi și înlocuiești corect. În cazul în care le utilizezi zilnic, nu este necesară nicio întreținere specială.
  • Elimină lentilele uzate după ce ai purtat-o pentru o zi.

Cu toate acestea, lentilele săptămânale și cele lunare trebuie curățate în mod corespunzător, în fiecare zi. În plus, ele trebuie depozitate într-o soluție pentru lentile de contact prescrisă de oftalmolog. Este un proces esențial în îndepărtarea acumulărilor de bacterii și alte resturi. În cazul în care le cureți cu un tip special de soluție, asigură-te că freci ușor lentilele pentru a îndepărta orice urme nedorite.

Regulile elementare de îngrijire a lentilelor de contact

Iată cele mai importante reguli de îngrijire, care îți vor fi foarte utile, mai ales atunci când te afli la prima ta pereche de lentile de contact:

  1. Este recomandată o vizită la medicul oftalmolog pentru ca acesta să îți recomande lentilele potrivite pentru ochii tăi și care să foe compatibile cu nevoile tale zilnice.
  2. Lentilele de contact este important să fie dezinfectate în fiecare seară dacă ele sunt purtate zilnic.
  3. Înainte de a le utiliza, te sfătuim să citești cu atenție instrucțiunile care vin la pachet cu acestea și să respecți, în totalitate, recomandările primite de la medicul oftalmolog.
  4. Înainte de a atinge lentilele, spală-ți bine mâinile cu apă și săpun antibacterian!
  5. Înainte de a introduce lentila în ochi, pune-o în podul palmei și toarnă peste ea soluția de curățare. Nu spala niciodată lentilele cu apa de la robinet și nu dilua niciodată soluția de curățare!
  6. Lentilele de contact nu trebuie atinse niciodată cu unghia, ci trebuie utilizat buricul degetului atât la aplicare, cât și în momentul îndepărtării lor.
  7. Utilizează un recipient special pentru păstrarea lentilelor de contact. Este recomandat să începi aplicarea și îndepărtarea cu aceeași lentilă, pentru a evita inversarea acestora.
  8. Este interzisă imprumutarea lentilelor de contact altei persoane sau utilizarea lor de la altcineva!
  9. Machiaza-te întotdeauna după aplicarea lentilelor de contact și demachiaza-te după îndepărtarea acestora. În acest fel, eviți ca produsele cosmetice să vină în contact cu lentilele.
  10. Este foarte important de reținut, în cazul în care ai următoarele reacții sau simptome: iritație oculară severă, senzație de corp străin, lacrimare, ochii roșii și umflați, sa NU mai porți lentilele de contact și să mergi cât mai repede la medicul specialist oftalmolog.

Manipularea lentilelor de contact

Lentilele de contact moi de ultimă generație sunt foarte ușor de utilizat și manevrat. Dacă totuși, în timpul manevrării, lentila suferă fisuri sau se rupe, se recomandă ca aceasta să fie aruncată. Pentru cei care întâmpină dificultăți în manipularea lentilelor, in special cei care au degetele groase sau unghiile lungi, se recomanda folosirea accesoriilor pentru lentile: pensetă, clește, aplicator. Evitați folosirea obiectelor ascuțite, în contact cu lentila!

Alege soluția potrivită!

Alegerea unei soluții potrivite pentru lentilele de contact sporește confortul în purtare și durata de viață a lentilelor. Pe lângă soluțiile deja cunoscute, fabricate de producătorii de top, soluțiile mai puțin consecrate pe piața internațională câștigă teren, tocmai datorită calității sale și a conținutului de hialuronat de sodiu. Hialuronatul de sodiu este o substanță acceptată de organismul uman. Datorită proprietăților sale unice, cum ar fi capacitatea ridicată în regenerarea celulelor, aceasta este utilizată pe scară largă și în operațiile chirurgicale oftalmice.

Topul soluțiilor de îngrijire lentile de contact

În privința topului soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact, acesta este efficient în selectarea soluției compatibile cu marca de lentile pe care o deții. Topul lunii noiembrie cuprinde următoarele 3 mărci ce alcătuiesc podiumul lunii noiembrie: Clean Active Premium XXL, AOSept Plus cu HydraGlyde, Opti-Free PureMoist.

Locul întâi este ocupat de către soluția Clean Active Premium XXL, deja o marcă obișnuită cu să fie plasată în vârful ierarhiei. Clean Active este o soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică. Soluția are în compoziție hialuronat de sodiu, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Soluția Clean Active, disponibilă în sticluțe de 600 ml, se remarcă prin următoarele proprietăți:

  • menține ochii umezi, hidratați și previne uscarea incomodă;
  • ajută la procesul de vindecare accelerate;
  • prelungește viața lentilelor de contact;
  • prezintă o compoziție îmbunătățită, principalele substanțe active conținute sunt hialuronatul de sodiu și polyquaternium.

AOSept Plus cu HydraGlyde este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC. Agentul de hidratare HydraGlyde aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor. Așadar, nu ezita să alegi, la momentul potrivit, acea marcă de soluție multifuncțională sau pe bază de peroxid de care ai atâta nevoie!

Soluția Opti-Free PureMoist reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, menținând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. În concluzie, merită se te bucuri de ochi hidratați și sănătoși pentru întreaga zi, fără a-ți face probleme legate de apariția simptomelor de uscăciune sau iritație oculară.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati