Topul soluții îngrijire lentile Noiembrie 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Boston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.
Verifică

3

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
5

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
6

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
7

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică
8

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică
9

solutie Easy SeptSoluția Easy Sept Peroxide este o soluție pe bază de peroxid de sodiu care dezinfecteză, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.

Verifică
10

solutie ACUVUE® RevitaLens® 100 mlEste o soluție multifuncțională de lentile de contact fabricată de Johnson și Johnson. Această soluție vă menține lentilele confortabile și curate și oferă o dezinfectare excepțională. Potrivit pentru toate tipurile de lentile de contact moi. Are proprietatea incredibila de a dezinfecta, curăța, clăti, elimina proteinele și hidratează lentilele. Când nu purtați lentilele, această soluție este utilizată și pentru depozitare. Este extrem de eficienta în eliminarea depozitelor și eliminarea germenilor și bacteriilor. În ciuda tuturor ingredientelor sale active, această soluție rămâne blândă pentru ochi, oferind purtătorilor confort și o senzație proaspătă în fiecare dimineață. Solutia obține cele mai bune rezultate atunci când este utilizat cu lentilele de contact din familia ACUVUE®.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - NOIEMBRIE 2023

Îngrijirea lentilelor de contact este un proces considerat migălos și laborios. Clatirea lentilelor de contact este un proces simplu și important pentru îndepărtarea reziduurilor și a particulelor străine. Iată cum puteți face clătirea corectă a lentilelor:

  • Spălați-vă pe mâini cu săpun neperfumat și apă caldă. Asigurați-vă că vă clătiți bine mâinile și le uscați înainte de a manipula lentilele.
  • Scoateți lentila de contact din ochi și examinați-o vizual pentru a vedea dacă există orice murdărie, particule sau rămășițe lipite de ea.

Puteți utiliza una dintre următoarele metode pentru a clăti lentilă:

  • Soluție de curățare: Aplicați o cantitate suficientă de soluție de curățare pe lentilă și folosiți degetul curat pentru a freca ușor lentila pe ambele fețe. Asigurați-vă că acoperiți toată suprafața lentilei. Apoi, clătiți lentila cu soluție salină sau cu o soluție specială de clătire pentru a îndepărta soluția de curățare și orice reziduuri.
  • Soluție salină: Dacă aveți o soluție salină specială pentru lentilele de contact, puteți folosi aceasta pentru a clăti lentila. Pur și simplu țineți lentila în palmă și turnați o cantitate generoasă de soluție salină pe ea. Apoi, folosiți degetul curat pentru a freca ușor lentila în soluție timp de câteva secunde.

După clătirea lentilei, verificați din nou pentru a vă asigura că nu există particule sau reziduuri pe suprafața lentilei. După clătire, puteți introduce lentila în recipientul de depozitare umplut cu soluția de depozitare corespunzătoare.

Asigurați-vă că urmați întotdeauna instrucțiunile specifice furnizate de producătorul lentilelor de contact și de soluțiile de curățare, deoarece acestea pot conține recomandări specifice pentru clatirea lentilelor.

Cum funcționează o soluție de îngrijire a lentilelor de contact?

Soluțiile de îngrijire a lentilelor de contact sunt produse chimice speciale concepute pentru a curăța, dezinfectia, clăti și depozita lentilele de contact. Aceste soluții au mai multe funcții și acțiuni importante:

Curățare

Soluțiile de curățare conțin agenți de curățare care îndepărtează murdăria, reziduurile și depunerile de pe lentile. Aceste agenții pot fi enzimatici, proteolitici sau conține substanțe de curățare mecanică. Acești agenți de curățare ajută la menținerea clarității și transparenței lentilelor.

Dezinfectare

Soluțiile de dezinfectare conțin substanțe chimice care distrug sau împiedică dezvoltarea microorganismelor, cum ar fi bacteriile și fungiile. Aceste substanțe pot fi agenți oxidanți, conservanți sau substanțe antimicrobiene, cum ar fi peroxidul de hidrogen, clorura de poliaminopropil biguanidă (PHMB) sau clorhexidina. Dezinfectarea este crucială pentru a preveni infecțiile oculare asociate cu utilizarea lentilelor de contact.

Clătire

Soluțiile de clătire sunt utilizate pentru a îndepărta soluția de curățare și reziduurile de pe lentile după procesul de curățare. Aceste soluții de clătire pot fi soluții saline sau soluții speciale destinate clătirii lentilelor și pregătirii acestora pentru purtare.

Depozitare

Soluțiile de depozitare sunt utilizate pentru a păstra lentilele în condiții adecvate atunci când nu sunt purtate. Aceste soluții de depozitare conțin substanțe care mențin hidratarea lentilelor și pot include și substanțe de lubrifiere. De asemenea, ajută la protejarea lentilelor de contaminarea microbiană în timpul depozitării.

Se dorește utilizarea soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact recomandate de producătorul lentilelor. De asemenea, asigurați-vă că respectați instrucțiunile de utilizare și depozitare ale soluțiilor de îngrijire pentru a vă asigura că lentilele dumneavoastră rămân curate, dezinfectate și în stare bună.

Topul lunar al soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact

Popularitatea mărcilor de soluții de îngrijire a lentilelor de contact se reflect, mai cu seamă, în alcătuirea topului lunar în care se regăsesc cele mai vândute branduri de soluții.

Primul loc revine soluției Clean Active Premium XXL 600 ml. Clean Active este mai mult decât o simplă soluție de îngrijire. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrijire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clătire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borate de sodium, dar și apă purificată sterila.

Profită la maxim de beneficiile oferite de nouă formulă revoluționară de soluții pentru îngrijirea lentilelor de contact fără aditivi abrazivi și uscati! Te invităm să încerci și să devii parte la extraodinarul experiment, Clean Active Premium, dacă îți dorești ca acțiunea de curățare să aibă un efect mai puternic și de mai lungă durată! Soluțiile pentru îngrijirea lentilelor de contact, Clean Active Premium, sunt disponibile în recipiente de 100 ml dar și în varianta mega, de 600 ml. Îți adresăm, pe această cale, invitația de a descoperi, chiar acum, proprietățile soluțiilor pentru îngrijire Clean Active, cu acțiune totală de curățare, acum și în Romania prin intermediul magazinului nostru Optilen!

Formula revoluționară Clean Active prezintă patru funcții de bază pentru noile tipuri de soluții de îngrijire: respinge depozitele de proteine, dezinfectează și hidratează suprafața lentilelor de contact, permite menținerea lentilelor de contact în siguranță, dar și o eliberare treptată a umidității din lentile, ceea ce înseamnă că ochii tăi se vor menține hidratați pe durata întregii zile. Cu ajutorul soluțiilor pentru ingrijire Clean Active, tu și întreaga familie va puteți proteja de până la 99% din numărul de germeni patogeni responsabili de apariția infecțiilor oculare.

Soluția Biotrue™, locul al doilea în clasamentul lunii mai, este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu cea a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi.

Pe locul al treilea al ierarhiei regăsim soluția Easy Sept 360 ml. Soluția EasySept Peroxide dezinfecta, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati