Topul soluții îngrijire lentile Octombrie 2021

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Boston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.
Verifică

3

  • ReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.
Verifică
4

solutie AOSept Plus cu HydraGlydeAOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml - este o gamă de soluție multifucționalăâ destinată curățării și dezinfectării lentilelor de contact aparținând mărcii Alcon. Soluția are în compoziție o substanță activă pe bază de peroxid de sodiu care acționează delicat în vederea neutralizării și distrugerii microorganismelor. În acest fel, ochii tăi vor fi protejați de efectul nociv al infecțiilor bacteriene sau virale, în timp ce persoanele suferinde de alergii oculare vor fi păzite de actiunea agresivă a factorilor alergeni.

Verifică
5

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică
6

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
7

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
8

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
9

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
10

solutie Avizor Unica Sensitive 350 mlAvizor Unica Sensitive este soluție universală pentru lentile de contact, recomandată pentru ochii sensibili, ce curăță și dezinfectează lentilele, în timp ce umezește și protejează ochii. Avizor Unica Sensitive a fost creată special pentru a aduce un confort extra pentru pacienții sensibili. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentrații de conservanți, face ca soluția Avizor Unica Sensitive să fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii de lentile de contact moi cu ochi sensibili. Soluția de întreținere a lentilelor de contact, Avizor Unica Sensitive cu acid hialuronic:

  • îmbunătățește vederea prin reducerea simptomelor de ochi seci;
  • mărește stabilitatea lacrimală prin reducerea evaporării;
  • mărește orele de utilizare confortabilă, mulțumită proprietăților vasco-elastice ale acidului hialuronic.
Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - OCTOMBRIE 2021

Soluțiile de îngrijire a lentilelor de contact sunt produse ce au la bază subtanțe active de bază de hialuronat sau peroxid de sodiu. Concret, ele ajuta la curățarea, clătirea și depozitarea lentilelor de contact în recipiente dedicate, indiferent de tipologia acestora. În practica îngrijirii lentilelor de contact, soluțiile de îngrijire joacă un rol important, în sensul că ele sunt special concepute pentru a elimina bacteriile de pe suprafețe, asigurând un contact fără probleme cu ochii. În acest fel, se limitează apariția infecțiilor la nivelul vederii care pot ajunge la complicații grave.

Ce beneficii oferă ochilor și lentilelor de contact soluțiile de îngrijire?

În primul rând, contribuie la formarea unui mediu steril în momentul în care nu porți lentilele și le păstrezi în suportul special creat pentru acestea. De asemenea, grație substanțelor care stau la baza soluțiilor, lentilele tale își vor păstra din calitate pentru o perioadă îndelungată de timp, vorbind aici despre flexibilitate, finețe și aspect. Pe scurt, aceste soluții garantează confort pe tot parcursul zilei.

Fie că folosești lentile de contact clasice sau colorate, asigură-te că folosești o soluție special concepută pentru nevoile tale. În acest fel, nu îți vei pune în pericol vederea, iar lentilele tale vor fi tot timpul sterile, umede și ușor de aplicat și purtate în condiții de maximă siguranță pentru ochii tăi. Acest ritual se va integra de minune în rutina ta de zi cu zi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Importanța lentilelor de contact

Este esențial să întelegi importanța soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact: fără o atenție corespunzătoare, riști apariția infecțiilor oculare, inclusiv a celor care pot provoca orbirea. În ultima perioadă, îngrijirea lentilelor de contact este mai ușoara ca oricând.

Sistemele de îngrijire includ un singur flacon cu soluție și un suport pentru lentile sau varianta de lentile de contact de unică folosință. Astfel, în momentul actual, îngrijirea lentilelor implică mult mai puțin timp, cheltuieli și probleme decât s-au produs cu mai mulți ani în urmă.

Înainte să achiziționezi orice tip de soluție pentru lentile, cere sfatul medicului oftalmolog. Unele produse nu sunt compatibile între ele sau cu anumite lentile de contact. Utilizarea produselor incompatibile poate dauna lentilelor de contact sau ochilor. Acest lucru implică apariția unor probleme grave și iremediabile de vedere.

Este deosebit de important să urmezi indicațiile de manevrare în condiții de siguranță a lentilelor de contact moi și a soluțiilor de curățare / dezinfectare a acestora. Principalele calități ale unei soluții pentru lentile de contact sunt: curățarea, clătirea și dezinfectarea.

Cum se utilizează soluțiile de îngrijire lentile de contact?

Înainte de a începe să cureți lentilele de contact cu o soluție de îngrijire, prima regulă este să te speli pe mâini, astfel încât particulele de murdările și germenii bacterieni sau alergeni să nu fie transferați pe suprafața lentilei sau către ochi. Se vor evita, la spălare, săpunurile hidratante, deoarece afectează lentilele de contact. De asemenea, mâinile vor fi uscate cu ajutorul unui prosop care nu lasă scame.

Lentila care urmează să fie curățată se va îndepărta de la nivelul ochilor și se va așeza în palmă. Apoi, trebuie să aplici o cantitate generoasă de soluție și se freacă ușor lentila în palmă cu degetul arătător. Curățarea elimină depunerile de protein din ochi, urmele de produse cosmetic și alte microparticule care afectează confortul lentilelor. Depozitarea lentilelor de contact curățate se face în recipiente dedicate, în care se adaugă soluție multifuncțională proaspătă. Soluția din recipientul special nu se reutilizează.

Cum alegi soluțiile de îngrijire lentile de contact?

Soluțiile de îngrijire a lemtilelor de contact se aleg în funcție de recomandările medicului oftalmolog, cât și de popularitatea acestora. Un top al soluțiilor îngrijire lentile de contact ar fi folositor, în acest scop.

Locul întâi este ocupat de către soluția Clean Active Premium XXL, deja o marcă obișnuită cu să fie plasată în vârful ierarhiei. Clean Active este o soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică. Soluția are în compoziție hialuronat de sodiu, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Soluția Clean Active, disponibilă în sticluțe de 600 ml, se remarcă prin următoarele proprietăți:

  • menține ochii umezi, hidratați și previne uscarea încomodă;
  • ajută la procesul de vindecare accelerate;
  • prelungește viața lentilelor de contact;
  • prezintă o compoziție îmbunătățită, principalele substanțe active conținute sunt hialuronatul de sodiu și poliquaternium.

Pe locul al doilea se regăsesc soluțiile Boston Simplus, o noutate a topului nostru. Boston Simplus este o soluție proiectată pentru îngrijirea și dezinfectarea completă a acestui tip de lentile de contact. Compoziția soluției conține atât un agent de hidratare, cât și un agent de curățare, de aceea lentilele nu necesită curățare mecanică prin frecare. Produsul este utilizat și pentru dezinfecția și îndepărtarea depunerilor de proteine ​​care se acumulează pe suprafața lentilelor dure. Clătirea și depozitarea zilnică a lentilelor din preparatul Boston Simplus asigură curățarea lor perfectă. Mai mult decât atât, soluția are un efect de hidratare și conservare, prin urmare, eficacitatea sa este mult mai bună decât în ​​cazul altor soluții.

Podiumul este încheiat de soluția ReNu Multiplus care înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția servește la curățarea, dezinfectarea și hidratarea corespunzătoare a lentilelor de contact. Fă, așadar, alegerea potrivită pentru lentilele tale și ai parte de cea mai bună metodă de întreținere a accesoriilor medicale optice!


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati