Topul soluții îngrijire lentile Octombrie 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică

3

  • Boston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
5

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
6

solutie ReNu Multiplus 360 mlReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.

Verifică
7

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
8

solutie ACUVUE® RevitaLens® 360 mlACUVUE® RevitaLens® este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact fabricată de Johnson&Johnson. Această soluție asigură păstrarea lentilelor tale de contact confortabile și curate, oferind o dezinfectare excelentă. Este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. ACUVUE® RevitaLens® este o soluție completă. Poate fi folosită pentru dezinfectarea, curățarea, clătirea, înlăturarea proteinei și hidratarea lentilelor. Atunci când nu porți lentilele de contact, poate fi folosită și pentru depozitarea acestora.

Verifică
9

solutie Avizor Unica Sensitive 350 mlAvizor Unica Sensitive este soluție universală pentru lentile de contact, recomandată pentru ochii sensibili, ce curăță și dezinfectează lentilele, în timp ce umezește și protejează ochii. Avizor Unica Sensitive a fost creată special pentru a aduce un confort extra pentru pacienții sensibili. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentrații de conservanți, face ca soluția Avizor Unica Sensitive să fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii de lentile de contact moi cu ochi sensibili. Soluția de întreținere a lentilelor de contact, Avizor Unica Sensitive cu acid hialuronic:

  • îmbunătățește vederea prin reducerea simptomelor de ochi seci;
  • mărește stabilitatea lacrimală prin reducerea evaporării;
  • mărește orele de utilizare confortabilă, mulțumită proprietăților vasco-elastice ale acidului hialuronic.
Verifică
10

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - OCTOMBRIE 2022

Dacă folosești un set de lentile de contact cu utilizare extinsă, precum cele săptămânale sau lunare, este inevitabil să nu folosești un tip de soluție de lentile de contact. Îți povestim, în cuprinsul acestui articol, ce sunt acestea și care utilitatea lor.

Ce sunt soluțiile lentile de contact?

Igiena este foarte importantă atunci când se manipulează și se aplică lentilele de contact pe ochi. La fel ca și lentilele de contact obișnuite și cele colorate se curăță și se păstrează în soluția specială pentru lentile. Vă recomandăm ca ,întotdeauna,înainte de a intra în contact cu lentilele, să spălați mâinile cu apă și săpun. Dacă după aplicare, apare senzația de „ochi roșii“, „nisip în ochi“ sau iritații scoateți lentilele imediat și clătiți-le cu soluție, din abundență. Țineți minte că ochiul este un organ foarte sensibil, iar vederea este simțul nostru cel mai de preț!

Alegeți soluția potrivită

Alegerea unei soluții potrivite pentru lentilele de contact sporește confortul în purtare și durata de viață a lentilelor. Multe dintre problemele de vedere pot fi corectate cu ajutorul lentilelor de contact. Mici, practice și estetice, acestea iau locul ochelarilor clasici și te ajută să vezi lumea până în cele mai mici detalii. Spre deosebire de purtarea unor ochelari de vedere, în cazul lentilelor trebuie să acorzi un grad mai ridicat de atenție și să respecți sfaturile specialiștilor pentru rezultate optime.

Tipuri de soluții

Soluțiile pentru lentile de contact, pentru îngrijire și dezinfectare, trebuie să fie baza unei îngrijiri zilnice pentru toate sortimentele de lentile de contact. Este important să reamintim că nu toate soluțiile sunt potrivite pentru toate tipurile de lentile de contact, și nu toate soluțiile sunt la fel. În plus, soluțiile de îngrijire diferă de soluțiile dezinfectante. În general, toate soluțiile ajută la dezinfectarea lentilelor, dar nu toate soluțiile pot fi considerate ca fiind soluții multifuncționale. Soluțiile de îngrijire și dezinfectare curăța și îndepărtează depunerile de proteine de pe suprafața lentilelor de contact. Soluțiile sunt realizate din ingrediente diferite, prin urmare, există soluții pentru lentile de contact și soluții pentru ochii purtătorului.

Pe piață sunt disponibile două sortimente de soluții pentru lentile de contact: soluții pentru lentile de contact moi și soluții pentru lentile de contact rigide. Soluțiile pentru lentile de contact moi nu pot fi utilizate cu lentile de contact rigide și vice-versa, pentru a nu deteriora lentilele de contact. Soluțiile pentru lentilele de contact sunt, de asemenea, de mai multe tipuri: multifuncționale și pe bază de peroxid. Soluțiile multifuncționale pentru lentile de contact sunt folosite la curățarea, dezinfectarea și în același timp, la păstrarea dispozitivelor în recipiente adecvate pentru lentilele de contact.

De ce este utilizarea unor soluții de îngrijire atât de importantă?

Utilizarea soluțiilor pentru lentile de contact este necesară pentru a curăța lentilele de contact în mod eficient și pentru a le menține într-o stare bună. Soluțiile de îngrijire sunt necesare pentru a menține îngrijirea la lentilele de contact, în timp ce soluțiile dezinfectante elimina depozitele de proteine, împreună cu diferitele impurități de pe suprafața lor. Utilizarea soluțiilor pentru lentilele de contact nu este necesară pentru purtătorii de lentile de contact de unică folosință.

Alegerea soluțiilor lentile de contact pe baza topului lunar

Dacă ai înlocuit lentilele de unică folosință cu cele săptămânale sau lunare, cu siguranță că veu avea nevoie de o soluție pentru îngrijirea lentilelor de contact. În cazul în care nu știi foarte bine criteriile care contează în definitivarea opțiunilor tale, un top lunar al soluțiilor îngrijire lentile de contact îți poate fi de mare ajutor.

Primul loc este ocupat de marca de soluție Clean Active Premium XXL. Clean Active este mai mult decât o simplă soluție de îngrijire. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrijire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clătire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borate de sodium, dar și apă purificată sterila. Îți adresăm, pe această cale, invitația de a descoperi, chiar acum, proprietățile soluțiilor pentru îngrijire Clean Active, cu acțiune totală de curățare, acum și în Romania prin intermediul magazinului nostru Optilen!

Pe locul al doilea se află lentilele Opti-Free® PureMoist®. Soluția Opti-Free® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, menținând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Podiumul este încheiat de Boston Simplus 120 ml, o soluție multifuncțională. Soluția Boston Simplus este plasată într-un ambalaj de 120 ml și fabricată de firma Bausch & Lomb. Caracteristică principală a acestora este în primul rând o calitate superioară. Soluția Boston Simplus îndeplinește multe funcții pentru a asigura buna grijă a lentilelor. Compoziția soluției conține atât un agent de hidratare, cât și un agent de curățare, de aceea lentilele nu necesită curățare mecanică prin frecare. Produsul este utilizat și pentru dezinfecția și îndepărtarea depunerilor de proteine care se acumulează pe suprafața lentilelor dure. Clătirea și depozitarea zilnică a lentilelor din preparatul Boston Simplus asigură curățarea lor perfectă. Mai mult decât atât, soluția are un efect de hidratare și conservare, prin urmare, eficacitatea sa este mult mai bună decât în cazul altor soluții.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati