Topul soluții îngrijire lentile Septembrie 2021

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică

3

  • AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml - este o gamă de soluție multifucționalăâ destinată curățării și dezinfectării lentilelor de contact aparținând mărcii Alcon. Soluția are în compoziție o substanță activă pe bază de peroxid de sodiu care acționează delicat în vederea neutralizării și distrugerii microorganismelor. În acest fel, ochii tăi vor fi protejați de efectul nociv al infecțiilor bacteriene sau virale, în timp ce persoanele suferinde de alergii oculare vor fi păzite de actiunea agresivă a factorilor alergeni.

Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 360 mlReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.

Verifică
5

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
6

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
7

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
8

solutie Avizor Unica Sensitive 100 mlEste o soluție universală de îngrijire lentile de contact, compatibilă cu toate tipurile de lentile de contact moi, de ultimă generație, fabricate din silicon-hidrogel. Aceasta soluție Avizor Unica Sensitive are un efect multifuncțional și este creată în mod particular pentru ochii sensibili, întrucât în compoziția acesteia se regăsesc foarte puține substanțe cu rol de conservanți. Din acest motiv, produsul este tolerat de către ochii sensibili expuși reacțiilor alergice. În altă ordine de idei, produsul oferă protecție împotriva micro-rănilor, atâta timp cât este îmbogațit cu numeroși nutrienți. Luptă eficient și delicat pentru regenerarea țesuturilor corneene și apară ochii contra leziunilor și iritațiilor. Principalele sale ingrediente sunt: izotonica, soluție tampon pe bază de poloxamer EDTA si PVP, dar și un agent de îndepărtare a depozitelor proteice – totul pentru o dezinfecție și o curațare perfectă.

Verifică
9

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
10

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - SEPTEMBRIE 2021

Îngrijirea lentilelor de contact este un proces obligatoriu de urmat în cazul lentilelor cu purtare extinsă, cum sunt cele săptămânale, lunare sau anuale. Clătirea, dezinfectarea și depozitarea corespunzătoare a articolelor medicale optice asigură reducerea riscului producerii de iritații oculare ori a contractării agenților patogeni sau alergeni. Deși este un proces anevoios, marii producătorii de accesorii medicale oftalmologice specifică, în cazul prospectului ce însoțește pachetul de lentile, că acest proces nu poate fi ingnorat. În caz contract, purtarea lentilelor devine un adevărat pericol, iar ochii tăi sunt expuși riscului infectării.

De ce ai nevoie de soluții pentru îngrijirea lentilelor de contact?

Este esențial să înțelegi importanța soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact: lipsa atenției duce la riscul apariției infecțiilor oculare, inclusiv a celor care pot provoca orbirea. În ultimii ani, îngrijirea lentilelor de contact este mai ușoară ca oricând. Sistemele de îngrijire includ un singur flacon cu soluție și un suport pentru lentile sau varianta de lentile de contact de unică folosință. Astfel, îngrijirea lentilelor implică mult mai puțin timp, cheltuieli și probleme decât a facut-o cu ani în urmă. Este deosebit de important să urmezi indicațiile de manevrare în condiții de siguranță a lentilelor de contact moi și a soluțiilor de curățare / dezinfectare a acestora. Principalele calități ale unei soluții pentru lentile de contact sunt: curățarea, clătirea și dezinfectarea.

Cum se utlizează lentilele de contact?

Mai întâi, spălă-te pe mâini, astfel încât să nu transferi murdărie și germeni pe lentile și în ochi. Evită săpunurile hidratante, deoarece acestea nu sunt bune pentru lentilele de contact. Usucă mâinile cu un prosop care nu lăsa scame! Scoate o lentilă și curăț-o cu soluția recomandată. Pentru a curăța lentilele de contact cu o soluție multifuncțională, așază lentila în palmă, aplică o cantitate generoasă de soluție și freacă ușor lentila în palmă cu degetul arătător, folosind o mișcare circulară. Curățarea elimină depunerile de proteine din ochi, urmele de produse cosmetice și alte microparticule care afectează confortul lentilelor. Lentilele curate se pun în recipientul de păstrare plin cu soluție proaspăta. Nu reutiliza soluția din recipientul destinate depozitării!

Care sunt principalele tipuri de soluții pentru lentile de contact?

Soluțiile pe bază de peroxid de hidrogen îi ajută pe cei sensibili la conservanții utilizați în soluțiile multifuncționale. Soluțiile sunt indicate pentru curățarea, dezinfectarea, clătirea și depozitarea lentilelor de contact. Anumite soluții cu peroxid de hidrogen conțin un neutralizator pentru a transforma peroxidul de hidrogen în apă, astfel încât să prevină usturimea ochilor). Nu clăti niciodată lentilele de contact cu soluție de peroxid de hidrogen și nu le aplica direct în ochi, fără completarea întregului proces de dezinfectare și neutralizare. Acest lucru poate provoca un prejudiciu chimic dureros pentru ochi. Soluțiile multifuncționale sunt utilizate pentru curățare, clătire, dezinfectare și depozitarea lentilelor de contact. Dacă ai o soluție multifuncțională, nu vei avea nevoie de alte produse de îngrijire a lentilelor.

Ce mărci de soluții lentile de contact se află în topul lunii septembrie?

Selecția tipului potrivit de soluții lentile de contact ține cont de mai multe criterii, printre care: recomandările medicului sau ale optometristului, marca și tipul de lentiă folosit, cât și necesitatea curățării, dezinfectării, clătirii și depozitării articolelor optice. Insă, un criteriu la fel de relevant este acela al urmăririi topului celor mai populare și comercializate soluții lentile de contact, pe baza căruia poți observa, în timp real, evoluția acestora în preferințele purtătorilor de lentile. Astfel, podiumul lunii septembrie este ocupat de următoatele soluții:

  • Clean Active Premium XXL 600 ml
  • Opti-Free PureMoist 300 ml
  • AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml

Soluțiile Clean Active Premium XXL este o soluție multifuncționale pentru lentile de contact care îți permite să experimentezi un nivel de hidratare maximă în timpul purtării. Soluția are la bază ă formulă unică de poloxamer și hialuronat de sodiu care facilitează păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepărtarea ușoară a depozitelor de proteine ​​care se acumulează pe suprafața lentilei. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrjire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clatire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borat de sodium, dar și apa purificată sterilă. Clean Active Premium XXL 600 ml se pliază majorității mărcilor de lentile de contact.

Soluțiile Opti-Free PureMoist 300 ml sunt alcătuite dintr-o formulă unică dezinfectează toate tipurile de lentile de contact moi, chiar și cele din silicon-hidrogel. Acționează împotriva microorganismelor dăunătoare, inclusiv bacterii, ciuperci și acanthamoeba. Soluția Opti-Free PureMoist reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, menținând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime.

AOSept Plus cu HydraGlyde este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC. Agentul de hidratare HydraGlyde aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Așadar, nu ezita să alegi, la momentul potrivit, acea marcă de soluție multifuncțională sau pe bază de peroxid de care ai atâta nevoie!


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati