Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Zeiss

Sortați după:
Zeiss Contact DAY1 Easy Wear 90 buc.

De la: 256.99 RON (90 buc.)

Cu reducere: 231.29 RON mai multe despre reduceri

Wöhlk Enzym 10 tablete

De la: 28.99 RON (10 buc.)

Cu reducere: 26.09 RON mai multe despre reduceri

Wöhlk Perfect 120 ml

De la: 28.99 RON (1 sticlă 120 ml)

Cu reducere: 26.09 RON mai multe despre reduceri

Wöhlk Reinigung Perfect 30 ml

De la: 28.99 RON (1 cutii 30 ml)

Cu reducere: 26.09 RON mai multe despre reduceri

Zeiss All-In-One ADVANCE 100 ml

De la: 18.99 RON (1 sticlă 100 ml)

Cu reducere: 17.09 RON mai multe despre reduceri

Zeiss All-In-One ADVANCE 360 ml

De la: 37.99 RON (1 sticlă 360 ml)

Cu reducere: 34.19 RON mai multe despre reduceri

Zeiss

Una dintre cele mai puțin cunoscute firme în Polonia a producerii de lentile de cotact și soluții este Zeiss. În lume firma Carl Zeiss este foarte cunoscută, drept producător și lider mondial în domeniul opticii profesionale.

Descrierea firmei

Compania Carl Zeiss, cunoscută pe scurt Zeiss, a fost înființată în 1846 în Jena - Germania de către Carl Zeiss ca primul atelier de lucru de mecanică fină. În prezent, Zeiss este unul dintre cei mai cunoscuți producatori de articole realizate cu cele mai moderne tehnologii la nivel mondial. Zeiss produce lentile de contact, soluții si alte articole optice în centralele industriale din Jena și Oberkochen.

Compania funcționează în șase domenii de activitate:

Optică de marcă,
Microscopie,
Tehnici medicale,
Tehnologia semiconductorilor,
Tehnologie de măsurare industrială,
Sisteme optice-electronice.

Zeiss oferă de asemenea lentile optice, oglinzi pentru sateliți cosmici, lentile de contact Zeiss, și multe alte accesorii pentru produsele ce necesită o precizie excepțională. Obiectivul principal al companiei Zeiss este de a deveni lider mondial în lumea opticii profesionale.

Cele mai cunoscute produse Zeiss

Printre cele mai cunoscute produse Zeiss ar trebui enumerate:
  • Zeiss Contact Day30 Compatic – lentile de contact lunare, biocompatibile, fabricate prin folosirea tehnologiei BioLens, din material Metafilcon A, foarte subțire și cu nivel ridicat de hidratare.
  • Contact day 1 Easy Wear – lentile de contact pentru folosire zilnică, cu cel mai înalt nivel de confort.
  • Contact Day 30 compatic toric – lentile de contact pentru utilizare lunară, torice pentru corectarea astigmatismului, realizate din materiale biocompatibile moderne ce permit un nivel ridicat de confort la utilizare.
  • Contact Day 30 Colours – lentilele de contact colorate, disponibile în opt versiuni de culoare, fac ochii limpezi, evită iritațiile și sunt pentru utilizare lunară.
  • CONTACT.PLUS – lentile de contact neionice, cu nivel de hidratare mediu, concepute doar pentru utilizarea pe timpul zilei pe o perioadă de un trimestru.
  • All-in-One Advance – soluție multifuncțională pentru toate tipurile de lentile de contact care curăță, dezinfectează, hidratează, clătește și păstrează lentilele de contact.
  • Saline – soluție Zeiss pentru clătirea lentilelor de contact moi, după dezinfectare și înainte de aplicarea lor pe ochi.

Descrierea firmei

Compania Zeiss face față concurenței deoarece are o experiență pe piață de mulți ani și deține o mulțime de certificate. Zeiss are aproximativ 13 mii de angajați în peste 20 de țări și reprezentanțe în peste 100 de tări. Produsele Zeiss sunt disponibile în Europa, America de Nord și de Sud și Asia. Compania are sediul central în Oberkochen, Baden. Compania Zeiss are ca scop fabricarea produselor optice moderne, de bună calitate, cum ar fi lentilele de contact ce vor satisface și pe cei mai pretențioși utilizatori.
Doriti sa continuati?