Sunteți aici:

Biofinity 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON


Lentilele de contact pentru purtare lunara, perfecte pentru ochii sensibili.
Material: Comfilcon A
Continut de apa: 48 %
 

Caracteristicile lentilelor Biofinity:


Biofinity sunt lentile din silicon hidrogel fabricate din Comfilcon A. Acestea au fost produse cu ajutorul descoperirii revolutionare din tehnologia silicon hidrogel datorita materialului Aquaform care face lentila moale, matasoasa si perfect hidratata. Datorita utilizarii de monomer silicon, lentilele au o permeabilitate de oxigen excelenta.

Biofinity sunt lentile incredibil de naturale - fara aditivi, acoperiri si lubrifianti si fara tratament de suprafata, ceea ce le face perfecte pentru ochii sensibili. Anterior, o crestere a continutului de apa a fost asociata in mod necesar cu o scadere a permeabilitatii de oxigen. In Biofinity acest lucru a fost cu succes evitat. Acestea sunt concepute pentru o purtare lunara extinsa / continuu, adica ziua si noaptea, fara a fi nevoie de le indeparta.

Lentilele Biofinity sunt, de asemenea, vandute sub denumirea comerciala Eyeoxy Duality, Ultraflex Premier, IWear XR Supreme, Medivue Premier sau Loox Contact Monthly.

 

 

Cine ar trebui sa poarte Biofinity?


Aceste lentile sunt perfecte pentru persoanele care nu doresc sa aiba grija de a indeparta lentilele de contact, curatandu-le in fiecare zi. Biofinity poate fi introdus intr-o zi si eliminat dupa 30 de zile si nopti, fara riscul de deteriorare a ochiului si expunerea la infectii. Mai mult decat atat, ele sunt, de asemenea, recomandat celor care:

 

  • sufera de diferite anomalii, deoarece lentilele sunt caracterizate printr-o rezistenta crescuta la uscare
  • au pretentia ca lentilele de contact sa asigure un confort maxim si in acelasi timp acuitatea vizuala maxima
  • au ochi sensibili.


 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor:


Biofinity poate fi utilizat intr-un mod continuu, fara nici o intretinere necesara. Cu toate acestea, daca sunt purtate numai ziua, la sfarsitul zilei se recomanda  sa se curete cu o solutie de curatare spaciala pentru lentile si lasate doar in recipientul pentru lentile, in solutie, cel putin cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii de curatare a  lentilelor disponibile pe Optilen.ro.


Informatii suplimentare:

Dioptrii +6.00 la -9.00
Raza de curbare 8,6 mm
Diametru 14,00 mm
Numar de bucati/ cutie 3 buc

 

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Producător COOPER VISION
Dioptrie -12,00 la +8,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,0
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
M-am decis sa achizitionez o pereche de lentile de contact. Necunoscand prea multe informatii despre accesoriile moderne, am decis totusi sa aleg o marca apreciata in intreaga lume. Asa ca am comandat si am primit rapid o pereche de Biofinity, lentile cu inlocuire lunara si purtare extinsa, atat pentru zi cat si pentru noapte. Sunt multumita si voi recomanda si cunoscutilor mei care au nevoie de corectie optic a!

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?