Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Dailies

Sortați după:
DAILIES AquaComfort Plus 30 buc.

De la: 69.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 62.99 RON mai multe despre reduceri

Dailies TOTAL1 ® Multifocal 30 buc.

De la: 149.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 134.99 RON mai multe despre reduceri

Dailies TOTAL1 30 buc.

De la: 119.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 107.99 RON mai multe despre reduceri

Dailies TOTAL1 90 buc.

De la: 369.99 RON (90 buc.)

Cu reducere: 332.99 RON mai multe despre reduceri

Vânzare - Dailies TOTAL1 30 buc.

De la: 119.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 107.99 RON mai multe despre reduceri

Lentilele de contact Dailies

Lansarea pe piață a lentilelor de contact cu utilizarea de unică folosință a fost o adevărată revoluție. Lentilele de contact cu utilizarea pentru o zi în comparație cu altele produse similare nu necesită nici o îngrijire. Utilizatorii deschid cutiuța ermetică cu lentilele de contact, le aplică pe ochi, le poartă toată ziua, după care le aruncă la coș. Lentilele de contact cu utilizare zilnică oferă comoditate și confort în orice situație. Chiar și pierderea unei lentile de contact nu este o problemă, ajunge doar să deschideți o altă cutie și să luați lentila. În gama produselor cu lentile de contact de unică folosință are printre altele și cunoscuta firmă Alcon. Aici discutăm despre lentilele de contact Dailies.

Lentilele de contact Dailies

Producătorul Alcon are o vastă experiență în domeniul oftalmologic. Bazat pe aceasta și pe declaratele nevoi ale utilizatorilor a dezvoltat un nou tip de lentile de contact Focus Dailies. Lentilele de contact Dailies oferă un bun confort utilizatorilor datorită folosirii sistemului unic de umezială cu acțiune triplă. Datorită lui ochiul este împrospătat la fiecare clipire. Utilizatorii lentilelor de contact Dailies pot uita că au lentile de contact pe ochi pe toată durata zilei.
Marele avantaj al lentilelor de contact Dailies este faptul că nu necesită în timpul folosit=rii nici o soluție suplimentară. Pur și simplu în fiecare zi se aplică o lentilă de contact sterilă, nouă. Lentilele de contact Dailies în comparație cu alte lentile de contact cu utilizare lungă nu sunt expuse la depunerea depozitelor de proteine pe suprafața lor. Sunt ușor de aplicat și de purtat. De asemenea reduc riscul de infecții ale ochilor.

Pentru cine sunt lentilele de contact Dailies?

Lentilele de contact Dailies sunt destinate pentru toți atât cei care au miopie cât și pentru cei cu presbitism. Pur și simplu alegeți puterea exactă a lentilelor de contact. Lentilele de contact Dailies vor fi potrivite pentru persoanele care abia au început să poarte lentile de contact. Sunt ușor de aplicat pe ochi astfel încât începătorii vor avea în acest sens o mai ușăară sarcină. Lentilele de contact Dailies nu irită ochii, de aceea sunt recomandate persoanelor cu ochii foarte sensibili și predispuși la reacții alergice. Mai ales lentilele de contact Dailies vor fi utile pentru persoanele care nu pot să poarte ochelarii normali. De exemplu în timpul activităților sportive, după efectuarea unei operații plastice, sau după operațiile cosmetice. În oferta lentilelor de contact Dailies se găsesc și lentile de contact destinate în special persoanelor care necesită corectrea prezbiopiei, sau corectarea astigmatismului.

Cele mai cunoscute lentile de contact Dailies

Marca Dailies are câteva tipuri diferite de lentile de contact:
  • Focus Dailies All Day Comfort Progressives – destinate pentru persoanele care suferă de presbitism, îmbunătățește vederea de aproape, în același timp comportamentul vederii la distanță și intermediar sunt lentile de contact sferice care permit vizibilitate confortabilă la toate distanțele cu focalizare perfectă.
  • Dailies All Day Comfort Toric – oferă un confort deosebit pe timpul purtării fără să compromită riscul oricărei infecții, sunt lentile de contact gândite pentru pacienții care suferă de astigmatism. Sunt fabricate dintr-un material special a cristalinului, sunt subțiri și asigură un nivel ridicat de hidratare.
  • Dailies AquaComfort Plus – dau hidratera optimă și reîmprospătează la fiecare clipire a ochiului. În confecționarea lor este folosită formula unică bazată pe Sistemul Triplu de Hidratare oferind pe tot parcursul zilei efectul de îngrijire adecvat pentru ochi sănătoși.
  • Focus Dailies All Day Comfort – comode la utilizare lentilele de contact de culoare albastru deschis cu schimbarea zilnică care ușurează aplicarea corectă pentru începători. Hidratarea optimă a ochilor fără a provoca nici o iritare.
Doriti sa continuati?