Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Livrare zilnic

Livrare zilnic

Datorită contractelor cu firmele de curierat DPD și Fancourier comenzile noastre sunt ridicate zilnic din magazin (în zilele lucrătoare) la orele 15. De aceea încă în aceeași zi ajung la sortare și noaptea sunt transportate la adresa dată.

Toate pachetele sunt date ca prioritate firmelor de curierat, datorită cărui fapt majoritatea pachetelor ajung la clienți în următoarea i după trimiterea pachetului.

Ați ales metoda de livrare prin curier? Pe pagina DPD și Fancourier există posibilitatea să urmăriți pachetul și să vedeți locul în care acesta se află.

Sistemul de expediere automatizat care constă printre altele: un program special de separare a comenzilor între angajați, adresarea și controlul stocurilor din depozit face ca deși avem numeroase comenzi suntem capabili într-o perioadă foarte scurtă de timp să manevrămm fără greșeli un număr foarte mare de livrări. Partea de logistică o avem stăpânită la perfecțiune așa cum este demonstrat prin cel mai mare rating pe Opineo, printre magazine, care se află în top 10 al celor mai multe comentarii.

Desigur acest lucru nu înseamnă că totul se bazează doar pe calculatoare. Pentru o livrarea corectă a pchetelor garantează toată echipa optilen.ro pe care o puteți contacta la numărul de telefon 770 391 148

Doriti sa continuati?