Sunteți aici:

Livrare zilnicLivrare zilnic

Datorită contractului cu firma de curierat FanCourier, comenzile noastre sunt ridicate zilnic din magazin (în zilele lucrătoare) la orele 15, de aceea încă în aceeași zi ajung la sortare și noaptea sunt transportate la adresa dată.

Toate coletele sunt expediate ca prioritare firmelor de curierat, majoritatea coletelor ajung la clienți în următoarea zi după expedierea coletului.

Ați ales metoda de livrare prin curier? Pe pagina Fancourier aveți posibilitatea să urmăriți pas cu pas evoluția numărului AWB și puteți vizualiza locul în care acesta se află.

La baza sistemul de expediere automatizat avem un program special pentru separare comenzilor între angajați iar adresarea și controlul stocurilor din depozit este foarte simplă de aceea, cu toate că avem numeroase comenzi, suntem capabili într-o perioadă foarte scurtă de timp să manevrămm fără greșeli un număr foarte mare de livrări. Partea de logistică o avem stăpânită la perfecțiune lucru demonstrat prin cel mai mare rating pe Opineo, printre magazine, care se află în top 10 al celor mai multe comentarii.

Desigur acest lucru nu înseamnă că totul se bazează doar pe calculatoare. Întreaga echipă Optilen.ro depune toate eforturile pentru ca toate expedierile să fie efectuate cu corectitudine, de asemenea ne puteți contacta la numărul de telefon 770 391 148


Abonează-te la newsletter și află primul noutățile
Versiunea mobilă
Doriți să continuați?