Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Biofinity

Sortați după:
CooperVision a decis să limiteze distribuția produsulor lor. Exista anumite probleme cu disponibilitatea acestor lentile. În interesul clienților noștri, am ales înlocuiri confortabile împreună cu optometristii. Vă încurajăm să schimbați lentilele cât mai curând posibil.
Biofinity Multifocal 3 buc. D

De la: 109.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 98.99 RON mai multe despre reduceri

Biofinity Multifocal 3 buc. N

De la: 109.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 98.99 RON mai multe despre reduceri

Vânzare - Biofinity 3 buc.

De la: 59.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 53.99 RON mai multe despre reduceri

Vânzare - Biofinity 6 buc.

De la: 109.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 98.99 RON mai multe despre reduceri

Lentilele de contact Biofinity

Producătorii lentilelor de contact încearcă să adapteze parametrii lor pentru cerințele indiviuduale cerute de clienți, folosite la purtarea zilnică a produselor. Trebuie spus că la dezvoltarea materialelor noi în producția lentilelor de contact necesită un mare angajament a specialiștilor din diverse domenii ale științei. Munca lor profesională de mai multe luni sau chiar de mulți ani în cazul Cooper Vision a dat rezultate concrete. Este vorba despre crearea lentilelor de contact Biofinity.

Despre lentilele de contact Biofinity

Lentilele de contact Biofinity au fost gândite și produse de către firma Cooper Vision. Important de subliniat că lentilele de contact Biofinity este o lentilă de contact nouă, moale din a III-a generație modernă, care are proprietăți neobișnuite. A fost construită din materialul cu silicon- hidrogel AQUAFORM ceea ce face ca ochiul să fie bine hidratat și oxigenat în timpul folosirii lentilelor de contact Biofinity. MaterialulAQUAFORM nu conține nici un fel de adaos, completare sau substanțe de înmuiere. Este uniformă pe toată masa lentilei și respiră natural. O trăsătură caracteristică a lentilelor de contact Biofinity este că asigură un confort la purtare, îmbunătățirea vederii și se adaptează în mod perfect la forma ochiului a fiecărui utilizator. Datorită permeabilității mari de oxigen și nivelul ridicat de hidratare în prezent sunt cele mai bune lentile de contact care sunt disponibile pe piață cu profil oftalmologic.
Lentilele de contact Biofinity sunt brevetate, marginea în formă rotundă a lentilei, datorită căreia reduce astfel impactul asupra conjunctivitei la ochii utilizatorilor. Au de asemenea rezistență la uscare.
Lentilele de contact Biofinity sunt lentile cu purtarea prelungită ceea ce înseamnă că se pot purta pe perioada de 24 de ore șapte zile pe săptămână.

Pentru cine sunt recomandate lentilele de contact Biofinity?

Lentilele de contact Biofinity sunt lentile asferice de aceea asigură o bună acuitate vizuală, un contrast îmbunătățit și o bună vedere atât pentru cei cu astigmatism cât și pentru cei cu presbitism. Ele sunt recomandate tuturor persoanelor care au probleme de vedere, pentru cei care ochelarii nu sunt cea mai bună soluție. Lentilele de contact Biofinity vorfi alegerea potivită pentru persoanele care se cunfruntă cu presbitism, astigmatism, pentru persoanele care au probleme de vedere de depărtare sau de apropiere. Din cauza optimă suprafața din spate a obiectivului este una ideală pentru marea majoritate a utilizatorilor. Lentilele de contact Biofinity sunt recomandate pentru persoanele cu tulburări a canalului lacrimal deoarece nu are efectul de uscare prea repede. Lentilele de contact Biofinity în plus vor fi cea mai bună alegere pentru acele persoane care doresc să poarte lentile de contact permanent dacă acest lucru este recomandat de către medic.

Produsele mărcii Biofinity

În gama produselor oferite de marca Biofinity enumerăm următoarele lentile de contact:
  • Biofinity – au fost produse din materialul modern HYDRO-GEL cu un grad de hidratare fără precedent de 48% și construcția sticlei fac ca toate depunerile să plutească împreună cu lacrimile datorită lor pe tot parcursul zilei de utilizare a lentilelor de contact  Biofinity nu provoacă starea ochilor obosiți și disconfort.
  • Biofinity Toric – lentile de contact torice lunare, destinate purtării atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte pe o perioadă de 29 zile care au o permeabilitate mare de oxigen și cu conținut ridicat de apă, hidratează perfect ochii. .
Doriti sa continuati?