Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Soflens

Sortați după:
SofLens 38 - 6 buc.

De la: 84.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 76.49 RON mai multe despre reduceri

SofLens 66 Toric 6 buc.

De la: 139.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 125.99 RON mai multe despre reduceri

SofLens Daily Disposable™ 90 buc.

De la: 209.99 RON (90 buc.)

Cu reducere: 188.99 RON mai multe despre reduceri

Vânzare - SofLens 59 6 buc.

De la: 59.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 53.99 RON mai multe despre reduceri

Lentilele de contact SofLens

Firma Bausch&Lomb are în oferta ei printre altele o gamă largă cu lentile de contact, cu diferite perioade de utilizare. Toate lentilele de cotact ale acestei mărci se găsesc în familia lentileor de conatc SofLens.

Descrierea lentilelor de contact SofLens

Lentilele de contact SofLens permit confortul vizual pe toată ziua folosit de către producător pe timpul utilizării. Ele sunt concepute cu utilizarea pe timpul zilei. Datorită utilizării la producerea lor a meterialului unic lenticular se potrivesc perfect cu forma ochiului. Avantajul lor mare este materialul lentilelor de contact SofLens minimalizează depunerea de depozite de proteină pe suprafața lentilei ți în plus ușurează îngrijirea lor zilnică, asta dacă ste necesară. Cu lentilele de contact SofLens fiecare utilizator va fi capabil să uite că are probleme de vedere. Sunt foarte confortabile, durabile și oferă vizibilitate perfectă. Trebuie spus că lentilele de contact SofLens garantează vederea la distanță. Are o optică sferică care oferă o acutate vizuală clară, cristalină. Chir și în condiții le lumină slabă lentilele de contact SofLens vor oferi calitate perfectă a vederii în mod direct. Ele dau confort pe toată ziua fiecărui utilizator.
Construcția modernă a lentilelor de contact SofLens înseamnă că sunt umede mult timp și nu dau efectul ochilor uscați chiar și la purtarea lor 12 ore pe zi. Nu este de neglijat în cazul lentilelor de contact SofLens că ele sunt foarte confortabile la utilizare. Fieecare lentilă se află în cutiuță ermetică. Sunt foarte ușo de utilizat. Lentilel de contact SofLens sunt produse cu folosirea materialului hidrogel – Polymacon, cu un conținut ridicat de apă. Acesta crește confortul la utilizarea lentilelor de contact. Polymacon aparține de materialele din grupa cu hidratare scăzută, non-ionic, ceea ce înseamnă că lntilele de contact SofLens devin mai rezistente la depunerea depozitelor pe suprafață a diferitelor murdării inclusiv depozite de proteină. Lentilele de contact a companiei Bausch&Lomb, marca SofLens sunt unele dintre cele mai subțiri lentile de conatct din lume datorită care sunt cu o mare posibilitste de permaebilitate la oxigen. Au fost proiectate în așa fel încât să permită aplicarea corectă a fiecărui utilizator.

Pentu cine sunt recomandate lentilele de contac SofLens?

Lentilele de contact SofLens sunt adresate la toți pacienții care au probleme de vedere care doresc un mare confort la folosirea lentilelor de contact. Ele chiar vor fi bune pentru utilizatorii care au astigmatism si chiar presbitizm. Nu eare importanță daca avem probleme de vedere de aproape sau de departe lentilele de contact SofLens dau garanție fiecăruia o vizibilitate perfectă indiferent de condițiile mediului.

Cele mai cunoscute lentile de contact SofLens

Compania SofLens este atribuită o întragă grupă de lentile de contact printre care se numără următoarele tipuri:
  • SofLens 59 – acestea sunt lentile de contact moi concepute să fie purtate pe o periodă de 30 de zile pe timpul zilei. Se potrivesc perfect cu forma ochiului. Materialul unic al lentilelor de contact minimalizează depunerea de depozitare și ușurează îngrijirea.
  • SofLens Toric – lentile de contact torice care au denumirea veche SofLens 66 Toric, noua denumire este Soflens for Astigmatism, destinate persoanelor care suferă de astigmatism.
  • Daily Disposable Toric for Astigmatism – lentile de contact cu utilizare de unică folosință pentru cei cu astigmatism au fost proiectate pentru a oferi o mai bună corecție și în același timp asigură unn confort maxim la utilizare.
  • Soflens Daily Disposable – lentile de contact cu utilizare de unică folosință este cel mai nou prrodus al firmei Bausch&Lomb creat pentru persoanele care doresc un maxxim de confort la folosire. Datorită elementelor optice asferice lentilele de contact oferă vizibilitate ideală chiar și în condiții de lumină slabă.
  • SofLens 38 – lentile de contact concepute pentru schimbarea lunară produse din trei curbe astfel încât este foarte ușor să se potrivească pe orice ochi.
Doriti sa continuati?