Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Lentile de contact trimestriale

Sortați după:
Crazy Lens RX 2 buc.

De la: 64.99 RON (2 buc.)

Cu reducere: 58.49 RON mai multe despre reduceri

Lentilele poloneze 2 buc.

De la: 29.99 RON (2 buc.)

Cu reducere: 26.99 RON mai multe despre reduceri

Lentile de contact trimestriale

Lentilele de contact trimestriale sunt lentile moi concepute pentru o utilizare durabilă. Acestea au mai multe avantaje pe care lentilele de contact, cu data de expirare mai scurta nu le au.

Ce sunt lentilele de contact trimestriale?

Sunt lentile de contact cu schimb sistematic, care pot fi utilizate pentru o perioadă lungă de timp de trei luni prin purtarea lor peste zi și mentinerea lor peste noapte într-un recipient steril pentru lentile de contact cu o soluție pentru intretinerea acestora, evitând orice adunare de depozite de proteine de pe suprafața lor. Ele nu își pierd proprietățile dacă utilizatorul le ingrijeste in mod corect. Datorită construcției și a proprietăților lor, lentilele de contact trimestriale garanteaza atat un grad ridicat de confort cat si o viziune pentru o lungă perioadă de timp.

Avantajele lentilelor de contact trimestriale

Garanteaza un grad ridicat de vizibilitate și confort. Mai mult decât atât, lentilele de contact trimestriale sunt mai ieftine decât lentilele de contact saptamanale si lunare. Ele nu se pot deforma în timpul celor 90 de zile perioadă lungă de utilizare. O îngrijire fiabilă a lentilelor de contact trimestriale este necesară pentru a asigura ochilor, ca utilizarea de lentile de contact murdare de mai multe ori duce la infecții ale ochilor. Depozite de proteine și microorganisme se adună pe suprafața lentilelor de contact trimestriale dacă utilizatorul nu respectă principiile de bază în ceea ce privește îngrijirea lentilelor de contact.

Cine ar trebui să poarte lentile de contact trimestriale?

Lentilele de contact trimestriale sunt recomandate persoanelor care doresc confort si persoanele cu defecte de vedere care nu doresc sau nu pot purta ochelari de vedere.
Doriti sa continuati?