Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Air Optix

Sortați după:
Air Optix Plus HydraGlyde 6 buc.

De la: 109.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 98.99 RON mai multe despre reduceri

Air Optix® Aqua 3 buc.

De la: 64.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 58.49 RON mai multe despre reduceri

Air Optix® for Astigmatism 6 buc.

De la: 179.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 161.99 RON mai multe despre reduceri

Air Optix® Aqua Multifocal 6 buc.

De la: 189.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 170.99 RON mai multe despre reduceri

Air Optix® Colors 2 buc.

De la: 79.99 RON (2 buc.)

Cu reducere: 71.99 RON mai multe despre reduceri

Lentilele de contact Air Optix

Pe piața din Polonia a lentilelor de contact și accesorii destinate persoanelor care folosesc lentile de contact în fiecare zi sunt lidere mai multe firme. Una dintre ele este firma Alcon care are în ofertă noile lentile de contact permeabile destinate persoanelor cu orice defecte de vedere. Alcon este proprietarul mărcii Air Optix.

Despre lentilele de contact Air Optix

AIR OPTIX este marca lentilelor de contact care aparține de firma Alcon, producătorul lentillelor de contact și accesorii. Air Optix, lentile de contact Alcon este unul dintre liderii lentilelor de contact pe piața din Polonia. Lentilele de contact Air Optix se caracterizează prin folosirea la fabricare cu materialul permeabil din silicon-hidrogel din noua generație. Datorită lui lentilele de contact Air Optix sunt în capabile să treacă chiar de 7 ori mai mult oxigen în comparație cu alte lentile de contact tradiționale care conțin hidrogel,având parametrii asemănători la folosire. Lentilele de contact Air Optix asigură accesul adecvat de hidrogen pentru ochi datorită căruia purtând lentilele de contact pe toată perioada zilei menține confortul vizual perfect și sănătatea ochilor. Datorită lentilelor de contact Air Optix utilizatorii reușesc să evite orice simptome de hipoxie.

Pentru cine sunt lentilele de contact Air Optix?

Producătorul lentilelor de contact Air Optix, Alcon a subliniat că aceste lentile de contact sunt bune pentru utilizatorii pretențioși care doresc un bun confort la purtarea și o calitate perfectă a vederii pe o perioadă cât mai lungă. Lentilele de contact Air Optix sunt verificate în cazul persoanelor care doresc să poarte lentile de contact pe o perioadă mai lungă de 11 ore pe zi. Acestea sunt lentile de contact cu perioda prelungită de valabilitate, de aceea sunt adresate celor care doresc să folosească lentilele de contact pe durata întregii luni.
Construcția inovatoare a lentilelor de contact Air Optix face ca ele să fie verificate perfect în cazul persoanelor care:
  •  Petrec multe ore pe zi in timpul serviciului pe calculator, 
  • Lucrează în încăperi cu aer condiționat sau uscat, 
  • Sunt fani să se uite la televizor sau să joace pe calculator jocuri și acordă o mulțime de timp pasiunii lor, 
  • Dorm sau ațipesc cu lentilele de contact.
Lentilele de contact Air Optix sunt recomandate tuturor celor care se plâng de disconfort, uscarea și iritarea ochilor, care sunt asociate cu utilizarea altor lentile de contact.

Tipuri de lentile de contact Air Optix

Printre sortimentele Air Optix se găsesc mai multe tipuri de lentile de contact orientate pe anumite grupuri de utilizatori. Ele sunt lentilele de contact:
  • AIR OPTIX AQUA – lentile de contact permeabile care permit trecerea de 5 ori mai mult oxigen în comparație cu lentilele de contact tradiționale fabricate din material cu higrogel, destinate să fie purtate pe timpul zilei cu posibilitatea de a dormi cu ele ocazional pe timp de 6 nopți pe lună. 
  • AIR OPTIX NIGHT&DAY AQUA – lentile de contact permeabile care permit chiar de 6 ori mai mult oxigen decât alte lentile de contact, folosite în condiții de siguranță, cu purtare prelungită pentru 30 de zile și nopți. 
  • AIR OPTIX for ASTIGMATISM - lentile de contact permeabile care permit de 7 ori mai mult oxigen decât altele, lentile de contact torice cu gidrogel, concepute persoanelor care suferă de astigmatism, cu utilizarea pe timpul zilei, dar se poate dormi cu 6 nopți pe timpul lunii. 
Doriti sa continuati?