Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Lentile de contact progresive

Sortați după:
Dailies TOTAL1 ® Multifocal 30 buc.

De la: 149.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 134.99 RON mai multe despre reduceri

Air Optix® Aqua Multifocal 6 buc.

De la: 189.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 170.99 RON mai multe despre reduceri

Biofinity Multifocal 3 buc. D

De la: 109.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 98.99 RON mai multe despre reduceri

Biofinity Multifocal 3 buc. N

De la: 109.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 98.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear 1 Day Multifocal 30 buc.

De la: 129.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 116.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Multifocal 3 buc. D

De la: 139.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 125.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Multifocal 3 buc. N

De la: 139.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 125.99 RON mai multe despre reduceri

Lentile de contact progresive

Înrăutățirea vederii legata de îmbătrânire sau chiar și persoanelor cu varsta mai mare de 50 de ani, care nu au avut defecte de vedere în trecutul lor, care în cele din urmă au nevoie de ochelari pentru a citi și de a lucra la calculator. Mai mult decât atât, persoanele care au folosit pentru ochelari cu dioptrii negative în ultimii ani de multe ori trebuie să poarte două perechi diferiti de ochelari, pentru citire și mersul pe jos, respectiv, atunci când acestia implinesc varsta de 50 de ani. Lentilele de contact progresive sunt planificate pentru a garanta un grad ridicat de vizibilitate la toate distanțele și pentru a evita ca utilizatorii să utilizeze mai mult de o pereche de ochelari, de asemenea.

Ce sunt lentilele de contact progresive?

Lentilele de contact progresive, de asemenea, cunoscute si sub numele "multifocale", menține o acuitate vizuală completă. In mod normal, se prescriu ochelarii pentru astfel de probleme de vedere. Cu toate acestea, lentilele de contact progresive sunt confortabile și permit utilizatorilor să vadă foarte bine, fără a fi nevoie de a utiliza mai multe perechi de ochelari, nici să isi schimbe propriul lor stil de viață. În ceea ce privește lentilele de contact progresive, este nevoie de o ingrijire rapida, de zi cu zi. Este demn de a informa utilizatorii că este mai dificil să se obișnuiască cu lentilele de contact progresive, un tip de lentile bifocale, decât la alte lentile de contact conventionale.

De ce să alegeți lentilele de contact progresive?

Mai multe tipuri de avantaje ale lentilelor de contact progresive permit utilizatorilor să depășească unele probleme de vedere care nu le permit să se bucure de o bună vizibilitate. Lentilele de contact progresive sunt o soluție mai bună pentru a obține o viziune buna atât la apropiere cat și la departare, decât utilizarea mai multor perechi de ochelari. Lentilele de contact progresive garanteaza, de asemenea, un grad ridicat de confort pe toată perioada de utilizare. Mai mult decât atât, utilizatorii nu trebuie să isi schimbe aspectul lor exterior, din cauza propriilor lor defecte de vedere. Lentilele de contact progresive au nevoie de o ingrijire de zi cu zi, prin indepartarea lentilelor si curatarea lor într- un recipient steril pentru lentile de contact cu o solutie speciala pentru lentilele de contact.

Cine ar trebui să utilizeze lentilele de contact progresive?

Lentilele de contact progresive sunt cea mai buna alegere pentru persoanele cu acuitate viziune scăzută la departare sau apropiere. Lentilele de contact progresive sunt, de asemenea, recomandate pentru persoanele cu presbiopie.

Tipuri de lentile de contact progresive

Există trei tipuri de lentile de contact progresive, cum ar fi lentilele de contact progresive pe orizontală împărțite în două părți cu diferite lungimi focale, lentile bifocale de contact progresive fabricate prin suprapunerea a două lentile diferite - pentru aceste tipuri de lentile se selecteaza cea mai bună distanță focală pentru fiecare situație - și lentile de contact progresive cu o divizie centrală, în care partea centrală garantează viziune buna la apropiere, în timp ce cea externă garantează viziune buna la departare.

Cele mai populare branduri cu lentile de contact progresive produce cele mai populare de lentile de contact progresive sunt:

Alcon:
  • Focus Dailies All Day Comfort Progressives - lentilele de zi cu zi de contact pentru o viziune atât la apropiere cat și la departare.
  • AIR OPTIX Aqua Multifocal - pentru o viziune perfecta la toate distantele
Bausch & Lomb
  • PureVision Multifocal - lentile de contact "multifocale" fabricate din Aergel, un material din silicon hidrogel
Cooper Vision:
  • Proclear Multifocal - lentile de contact "multifocale" pentru o viziune atât atât la apropiere cat și la departare. 
Doriti sa continuati?