Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

PureVision

Sortați după:
PureVision 2 HD 3 buc.

De la: 79.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 71.99 RON mai multe despre reduceri

Vânzare - PureVision 2 HD 6 buc.

De la: 109.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 98.99 RON mai multe despre reduceri

Vânzare - PureVision 6 buc.

De la: 69.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 62.99 RON mai multe despre reduceri

Lentile de contact PureVision

Firma Bausch&Lomb este lider de top pe piața lentilelor de contact și accesorii pentru ele. Ea are o poziție stabilă și este îndrăgită de către utilizatorii de lentile de contact. Lentilele de contact Bauch&Lomb se caracterizează prin gradul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen de aceea sunt atât de alese de persoane de diferite vârste cu diferite probleme de vedere. Printre marca lentilelor de contact Bausch&Lomb cu siguranță ies în evidență lentilele de conatac PureVision.

Descrierea lentilelor de contact PureVision

Lentilele de contact PureVision sunt fabricate folosind materiale modern. Datorită lor lentilele de ccontact PureVision au structura cu silicon-hidrogel. Această construcție asigură ochilor utilizatorilor nu doar un mare confort și o bună acuitate de vedere dar de asemenea sănătate. În lentilele de contact PureVision producătorul Bausch&Lomb a aplicat un proiect inovator optic datorită căruia lentilele de contact asigură utilizatorilor o vedere perfectă chiar și în condiții de lumină slabă. Acest lucru are o mare importnță în special pentru șoferii care conduc pe timp de noapte. Avantajul lentilelor de contact PureVision este că oamenii de știință le-au construit în așa fel încât au redus așa-numita aberație sferică. Acesta este un fenomen natural asocit cu construcția ochiului care dă claritate vederii. Acesta cauzează că pe timp de noapte când conducem ne uităm la farurile unei ale mașini vedem efectul "halo", sau lumina stopurilor. Cu lentilele de contact PureVision imaginea rămâne în detaliu vizibilă și contrastul. Lentilele de contact PureVision sunt făcute din așa numitul material patentat AerGel. Ele au o structură de suprafață revoluționară și execuție precisă. Asigură o impermeabilitate mare la oxigen și umiditate adecvată ochilor în orice situație. Lentila de contact PureVision are o suprafață Performa care în același timp previne acumularea de murdărie și efectul vizibil de ceață. Aceasta previne depunerea de proteine și lipide pe suprafața lentilei care măește confortul lor la utilizarea zilnică. Instituția Americană de înregistrare și autorizarea comercializării medicamentelor și a materialelor medicale FDA a aprobat lentilele de contact PureVision cu utilizarea continuă pe 30 de zile.

Pentru cine sunt lentilele de contact PureVision?

Lentilele de contact PureVision sunt destinate pentru persoanele care au probleme de vedere de aproape, de departe și și pentru cei cu astigmatism. Pentru fiecare grupă de utiliatori sunt sunt făcute individual lentile de contact care să îndeplinească cerințele lor. Îndiferent de tipul și mărimea defectelor lentilele de contact PureVision vor oferi utilizatorilor o claritate excelentă de vizibilitate până în cel mai mic detaliu. Lentilele de contact PureVision sunt de asemenea destinate și persoanelor cu așa-numita presbiopie care au pobleme atunci când citesc. Trebuie să folosească ochelari speciali pentru lectură. Acesta este efectul presbiopiei care apare la majoritatea persoanelor de peste 40 de ani. Cu folosirea lentilelor de contact Pure Vision Multi-Focal acest fenomen este eliminat și utilizatorii vor vedea tot timpul clar.

Produsele mărcii PureVision

  • PureVision – lentile de contact lunare cu utilizarea continuă. Se pot purta pe perioada de 24 ore pe timp de 30 zile. După această perioadă lentilele de contact trebuiec scoase, aruncate și aplicată o pereche.
  • PureVision 2 HD – lentile de contact recomandate în general persoanelor care își petrec mult timp în fața monitorului și șoferilor. Datorită utilizării elementelor optice revoluționare High Definition reduce efectul halo (srălucirea în jurul surselor de lumină) și fenomenul de orbire care poate contribui la vederea neclară.
  • PureVision Multifocal – lentile de contact multifocale sunt realizate din materialul silicon-hidrogel Aergel. Oferă vizibilitate excelentă la distanță datorită reducerii aberației sferice. 
  • PureVision Toric – Lentile de contact lunare, torice destinate persoanelor care suferă de astigmatism cu purtare permanentă. Pot fi purtate continuu pe o perioadă de 30 zile.
Doriti sa continuati?