Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Freshlook

Sortați după:
FreshLook® Colors 2 buc.

De la: 74.99 RON (2 buc.)

Cu reducere: 67.49 RON mai multe despre reduceri

FreshLook® ColorBlends 2 buc.

De la: 74.99 RON (2 buc.)

Cu reducere: 67.49 RON mai multe despre reduceri

FreshLook® Dimensions® 2 buc.

De la: 74.99 RON (2 buc.)

Cu reducere: 67.49 RON mai multe despre reduceri

FreshLook® Dimensions 6 buc.

De la: 149.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 134.99 RON mai multe despre reduceri

FreshLook® One Day 10 buc.

De la: 64.99 RON (10 buc.)

Cu reducere: 58.49 RON mai multe despre reduceri

FreshLook® One Day 30 buc.

De la: 109.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 98.99 RON mai multe despre reduceri

Lentile de contact Freshlook

Ochii tăi au o culoare vagă, albastru pal, sau poate ai ochii căprui așa ca sute de oameni din jurul tău? Ai vrea să schimbi înfățișarea în câteva minute fără să ignori propria înfățișare cu ajutorul bisturiului unui chirurg? Acest lucru poți să-l realizezi cu ajutorul lentilelor de contact. Aceste lentile de contact pot să le poarte atât persoanele care au probleme cu vederea cât și persoanele cu o vedere perfectă. În oferta unui lider din domeniul lentilelor de contact jeste firma Alcon, care se ocupă cu modernele lentile de contact colorate FreshLook.

Descrierea lentilelor de contact FreshLook

Firma Alcon folosind materiale de ultimă generație și tehnologia oftalmologică a produs lenytilele de contact FreshLook, care sunt folosite pentru corectarea vederii dar și la schimbarea culorii ochilor. Lentilele de contact Freshlook sunt produse din același material ca in familia lentilelor de contact Dailies. El este cu grad ridicat de hidratare și natural permeabil. La fabricarea lentilelor de contact Freshlook a fost folosită unica tehnologie LightStream, datorită căreia marginea lentillei este foarte subțire care oferă utilizatorilor acestui tip de lentile un mare confort la purtare. Lentilele de contact FreshLook sunt lentile cu schimbarea zilnică dând ochilor o culoare frumoasă, naturală – albastru, verde, gri și așa mai departe. În plus purtând lentilele de contact FreshLook utilizatorii pot fi siguri că ochii lor sunt în siguranță.

Pentru cine sunt lentilele de contact Freshlook?

Lentilele de contact Freshlook de la firma Alcon în special sunt recomandate tuturor persoanelor care doresc să schimbe sau să scoată în evidență culoarea naturală a ochilor. Unele lentile de contact Freshlook dau o culoare total nu naturală, ne mai întâlntă în culoarea naturală a irisului și sunt destinate mai ales la ocazii speciale – nunți, petreceri de carnaval, revelioane, etc.
Lentilele de contact Freshlook sublinează culoarea naturală a ochilor dau aspectul de profunzime și sunt recomandate ppersoanelor de orice vârstă. Pot fi folosite în principiu zilnic. Lentilele de contact colorate în general sunt adresate persoanelor care doresc să-și schimbe înfățișarea. Le pot purta persoanele cu probleme de vedere deoarece lentilele de contact în același timp schimbă culoarea irisului și corectează problemele de vedere. Există de asemenea seria lentilelor de contact Freshlook așa numitele zero destinate pentru persoanele fără probleme de vedere care doresc să-și schimbe doar culoarea ochilor.

Produsele FreshLook

Lentilele de contact FreshLook apar pe piața oftalmologică în diferite tipuri destinate pentru următoarele grupe de utilizatori:
  • Lentilele de contact Freshlook ONE DAY – acestea sunt lentile de contact colorate cu utilizarea de unică folosință. Sunt foarte ușor de aplicat pe ochi și de scos la sfârșitul zilei după utilizare. Sunt simplu de folosit deoarece nu necesită îngrijirea lor. La terminarea zilei lentilele de contact se vor arunca la coșul de gunoi iar dimineața se va utiliza o nouă percheche din cutie. Lentilele de contact Freshlook ONE DAY sunt în general recomandatepentru persoanele care pana acum înca nu au utilizat lentile de contact și care doresc din când în când să schimbe sau să scoată în evidență culoarea ochilor.
  • Lentilele de contact Freshlook ColorBlends – sunt folosite la modificarea ytotală a culorii ochilor, sunt dedicate persoanelor cu defecte de vedere atât pentru depărtare, apropriere și persoanelor care nu au probleme de vedere. Acestea din urmă ar trebui să aleagă lentilele de contact Freshlook Colors "zero". Lentilele de ccontact Freshlook ColorBlends – sunt lentile de contact care imită culoarea naturală a irisulu. Sunt destinate pentru ochii de culoare deschisă și închisă.
  • Lentilele de contact Freshlook Dimensions – sunt lentile de contact colorate care permit la pronunțarea culorii naturale, dar numai în cazul când culoarea irisului este deschisă.
Doriti sa continuati?