Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Lentile de contact anuale

Sortați după:
Proclear Sphere 1 buc.

De la: 159.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 143.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Sphere RX 1 buc.

De la: 179.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 161.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Tailor-Made Toric 1 buc.

De la: 269.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 242.99 RON mai multe despre reduceri

Zero 6 Sphere 1 buc.

De la: 210.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 189.89 RON mai multe despre reduceri

Zero 6 Sphere RX 1 buc.

De la: 210.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 189.89 RON mai multe despre reduceri

Zero 6 Toric RX 1 buc.

De la: 295.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 266.39 RON mai multe despre reduceri

Lentile de contact anuale

Lentilele de contact sunt dispozitive folosite pentru a-i ajuta pe cei care sufera de anumite afectiuni oculare, fiind alternativa pe care o ai la ochelarii de vedere. Insa purtarea acestora nu inseamna ca trebuie sa renunti definitiv la ochelari, caci in zilele in care nu porti lentilele te poti baza pe ochelarii de vedere.

Lentilele de contact, clasificare

Lentilele de contact se pot clasifica in functie de mai multi termeni. Astfel, exista lentile care sunt indicate in anumite afectiuni oftalmologice, dar si produse care sunt folosite in scop cosmetic, care nu au niciun rol terapeutic, ci doar pentru schimbarea culorii ochilor. In functie de materialul din care sunt confectionate, exista lentile moi si rigide.

O alta clasificare se face in functie de perioada de timp in care pot fi aceste dispozitive purtate. Astfel, exista lentile de unica folosinta, bilunare, lunare, dar si lentile anuale. Lentilele de contact anuale sunt acele lentile pe care o persoana le poate purta timp de 10-12 ore pe zi si care se scot seara. Este contraindicat sa dormi cu astfel de lentile de contact. Acest tip de dispozitiv este recomandat in cazul persoanelor cu dioptrii extreme, cand medicul oftalmolog nu dispune de varianta de a prescrie lentile cu inlocuire frecventa.

Faptul ca purtarea acestor lentile este zilnica, iar inlocuirea anuala inseamna ca aceste lentile trebuie sa fie ingrijite conform specificatiilor trecute in prospect. Mai exact, lentilele trebuie sa fie tinute in solutia special destinata. De asemenea, este foarte importanta respectarea rgulilor de igiena in momentul in care iti pui lentilele si atunci cand le scoti. Trebuie sa te speli pe maini cu apa si sapun atat inainte de a pune lentilele, cat si inainte de a le indeparta din ochi, pentru ca, in caz contrar, exista riscul aparitiei unor infectii.

Un alt lucru important pe care trebuie sa il stie persoanele care folosesc lentile de contact, indiferent de tipologia si de marca acestora, este acela ca aceste dispozitive trebuie sa fie inlocuite dupa ce expira, nu trebuie sa porti lentile de contact anuale care au expirat.

In cazul celor care isi pun pentru prima data lentile de contact anuale, trebuie sa stie ca la inceput manevrarea acestora poate sa fie un pic mai dificila, insa se vor acomoda destul de rapid cu manevrarea acestora. Ei pot simti si o usoara senzatie de disconfort la inceput.

Lentilele de contact anuale, numai in urma unui consult medical de specialitate

Lentilele anuale se recomanda doar in urma unui consult oftalmologic de specialitate, pentru ca nu este vorba despre lentile folosite in scop cosmetic, ci despre lentile utilizate pentru cei care se confrunta cu afectiuni oculare.

La noi gasiti online lentile de contact anuale:

  • Proclear Sphere
  • Proclear Sphere RX
  • Proclear Tailor-Made Toric
  • Zero 6 Sphere
  • Zero 6 Sphere RX
  • Zero 6 Toric RX
Doriti sa continuati?