Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Proclear

Sortați după:
CooperVision a decis să limiteze distribuția produsulor lor. Exista anumite probleme cu disponibilitatea acestor lentile. În interesul clienților noștri, am ales înlocuiri confortabile împreună cu optometristii. Vă încurajăm să schimbați lentilele cât mai curând posibil.
Proclear 1 Day Multifocal 30 buc.

De la: 129.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 116.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Multifocal 3 buc. D

De la: 139.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 125.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Multifocal 3 buc. N

De la: 139.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 125.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Multifocal Toric D 3 buc.

De la: 174.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 157.49 RON mai multe despre reduceri

Proclear Multifocal Toric N 3 buc.

De la: 174.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 157.49 RON mai multe despre reduceri

Proclear Sphere 1 buc.

De la: 159.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 143.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Sphere RX 1 buc.

De la: 179.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 161.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Tailor-Made Toric 1 buc.

De la: 269.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 242.99 RON mai multe despre reduceri

Proclear Toric XR 3 buc.

De la: 179.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 161.99 RON mai multe despre reduceri

Lentilele de contact Proclear

Utilizarea zilnică a lentileor de contact permite la obținerea necesară de libertate pentru foarte multe persoane în timp ce corecteză chiar gravele defecte de vedere. Multe defecte care nu sunt corectate cu ajutorul ochelarilor tradiționali pot fi eliminate dor cu ajutorul lentileor de contact alese corespunzător. Printre liderii care produc lentile de contact pe piața oftalmologică este de remrcat Cooper Vision. Această firmă a produs mai multe familii cu leentile de contact printre care și lentilele de contact Proclear.

Descrierea lentilelor de contact Proclear

Lentilele de contact Proclear includ mai multe modele de lentile de contact care sunt adaptate la nevoile diferitelor grupuri de utilizatori, printre aceste persoane și cele care suferă de astigmatism. Lentilele de contact Proclear oferă confort pe toată durata zilei. Ele sunt confecționate dintr-un material special tare care conține molecule naturale care apar în membrana celulelor umane. Acest material are întotdeuna fosforilcolină. Aceste molecule se atrag una lângă alta și înconjurate de apă – de aceea lentila de contact Proclear întotdeauna are umiditate corespunzătoare. Garantează utilizatorilor confortul chiar și 12 ore. La fabricarea lentilelor de contact a fost folosită tehnologia PC. Gama lentilelor de contact Proclear este foarte largă. Se află în ea lentile de contact obișnuite pentru fiecare cu diferite puteri. Ele corectează defectele de vedere atât cele de aproape cât și cele de departe. Proclear lentile de contact este deasemenea o lentilă multifuncțională destinată celor cu astigmatism. Lentilele de contact Proclear sunt clasate pe primele locuri chiar de către cei mai pretențioși utilizatori.

Pentru cine sunt lentilele de contact Proclear?

Lentilele de contact Proclear sunt adresate diferitelor grupuri de utilizatori, atât celor care au probleme de vedere de aproape, cât și de departe. Ele apar în intervalul de putere maximă. Mai mult sunt produse lentile de contact Proclear torice, destinate persoanelor care suferă de astigmatism. Acestea sunt așa numitele lentile de contact multifocale. De asemenea persoanele care suferă de presbitism pot folosi lentilele de contact Proclear, deoarece sunt create lentile pentru defectul celor cu presbitism. În general lentilele de contact Proclear sunt destinate persoanelor care doresc confort și o vedere perfectă la utilizarea lentilelor de contact în fiecare zi indiferent de circumstanțe. Lentilele de contact Proclear fără îndoială îndeplinesc cerințele lor.

Tipuri de lentile de contact Proclear

În familia lentilelor de contact Proclear se află următoarele produse:
  • Proclear Sphere – lentile de contact care sunt fabricate cu tehnologia unică PC. La construcția lor a fost folosit materialul – fosforilcolină care are proprietăți naturale similare cu celulele ochiului. Lentilele de contact Proclear Sphere dau un mare simț de confort. Sunt cu grad ridicat de hidratare ceea ce nu permite uscarea ochilor. Conținutul de apă din lentilele de contact este de 62%. Lentilele de contact Proclear Sphere au o permeabilitate ridicată la oxigen care nu blochează accesul exigenului la cornee.
  • Proclear 1 Day - lentile de contact de unică folosință fabricate cu utilizarea tehnologiei PC datorită căreia în compoziția lentilei se află materialul unic - fosforilcolină. Hidratarea lentilelor de contact este de 60%.
  • Proclear Toric – lentile de contact lunare destinate persoanelor care suferă de astigmatism oferă un mare confort la utilizare tuturor persoanelor care au ca experiență un ușor disconfort asociat cu senzația de uscăciune atunci când folosesc lentile de contact și a fost confirmat de către Comisia Medicamentelor din America (FDA).
  • Proclear Toric XR – lentilele de contact lunare destinate persoanelor cu astigmatism scăzut în comparație cu Proclear Toric puterea cilindrică (sunt disponibile puteri cilindrice în intervalul de la -2.75 până la -5.75 (din 0.50)). Tehnologia lor de producție se bazează pe procesul de extrudare folosind tăierea la strung pe suprafața frontală a lentilei.
  • Proclear Tailor Made Toric – lentile de contact moi convenționale – cu utilizarea pe timpul zilei, balastul prismatic, suprafața din spate torică. Acestea au o mare rezitență la uscare.
  • Proclear Multifocal – lentile de conatct multifocale pentru corectarea vederii de aproape și de departe concepute să fie purtate pe pedioada de o lună.
Doriti sa continuati?