Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Lentile de contact pentru 2 săptămâni

Sortați după:
AirView HD Plus 2 weeks 6 buc.

De la: 59.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 53.99 RON mai multe despre reduceri

Acuvue Oasys 24 buc.

De la: 269.99 RON (24 buc.)

Cu reducere: 242.99 RON mai multe despre reduceri

Acuvue Advance 6 buc.

De la: 69.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 62.99 RON mai multe despre reduceri

Acuvue 2 - 6 buc.

De la: 74.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 67.49 RON mai multe despre reduceri

AirView HD Plus 2 weeks 1 buc.

De la: 15.99 RON (1 buc.)

Cu reducere: 14.39 RON mai multe despre reduceri

Vânzare - Acuvue 2 - 6 buc.

De la: 64.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 58.49 RON mai multe despre reduceri

Vânzare - Acuvue Oasys 6 buc.

De la: 67.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 61.19 RON mai multe despre reduceri

Lentile de contact bi-saptamanale

Lentilele de contact dau mai multă libertate persoanelor care trebuie să utilizeze lentile de corecție din cauza defectelor de vedere, ca persoane atletice, care nu au putut practica sporturi cu ochelari. Mai multe tipuri de lentile de contact cu diferite timpuri de expirare sunt disponibile pe piață. Există lentile de zi cu zi, două saptamani, trimestriale, șase lentile de contact lunare și anuale, lunare, săptămânale. Informații privind două lentile de contact saptamanale sunt raportate mai jos.

Ce sunt lentilele de contact bi-săptămânale?

Lentilele bi-saptamanale sunt de asemenea numite "lentile de contact de schimb sistematic", așa ca este necesar să se arunce și să se schimbe cu o nouă pereche, după o perioadă de timp. Mai mult decât atât, lentilele de contact pentru 2 saptamani necesita o ingrijire adecvata. De multe ori, lentilele de contact pentru 2 săptămâni sunt alegerea preferată a foștilor utilizatori de lentile de contact lunare, deoarece cantitatea de depozite de proteine si impuritatile de pe suprafata lor este mai mica. Mai mult decât atât, în cazul daunelor, schimbul de lentile de contact pe 2 săptămâni este mai puțin costisitor decât schimbul celor anuale. După cum sugerează numele, este necesar să se schimbe lentilele de contact bi -săptămânale la fiecare 14 zile. Lentilele pentru o utilizare de zi cu zi timp de o săptămână, sunt disponibile la cele mai mari magazine cu lentile de contact. Este posibil să se poarte aceste lentile de contact peste zi, și sa se stocheze peste noapte, în cazul lentilelor de contact în recipient cu soluție pentru lentilele de contact, pentru a fi curățate a doua zi. Producătorii cred că perioada de 14 zile este cea mai buna pentru utilizatorii de lentile de contact, deoarece depozitele de proteine și impuritățile nu se aduna pe suprafața lentilelor de contact. Prin urmare, este necesar pentru a mentine lentilele de contact bi- săptămânale într-un recipient steril și curățate cu soluții adecvate pentru lentilele de contact. Lentilele de contact pentru 2 saptamani sunt un tip de lentile de contact moi divizate în lentile de contact de zi cu zi si "Night and Day".

Avantajele lentilelor de contact bi-săptămânale

Lentilele de contact bi-saptamanale sunt confortabile, garanteaza un grad ridicat de vizibilitate și sunt relativ ieftine. Acestea permit utilizatorilor să facă ceea ce ei nu pot face, sau ar putea face într-un mod incomod, cu ochelari. Prin urmare, persoanele cu defecte de vedere pot uita de problemele lor, dacă acestia utilizează lentile de contact bi-săptămânale. Confortul durabil este un alt atu al acestor lentile. Mai mult decât atât, acestea rămân curate în toată perioada de utilizare, până la data de expirare.

Cine poate purta lentile de contact bi-săptămânale?

Acestea sunt cea mai buna alegere pentru persoanele cu defecte de vedere care doresc să renunte la ochelari pentru un timp. De exemplu, sunt recomandate în vacanță, atunci când persoanele sunt adesea mai active sau doresc să înoate și să poarte ochelari de soare sau persoanelor care merg in locuri aglomerate, unde ochelarii pot fi scapati si deteriorati, sportivilor, înotătorilor și boxerilor. Cele mai populare lentile de contact bi-săptămânale Acuvue Oasys marca Johnson & Johnson. Este posibil să se poarte aceste lentile de contact zi și noapte pentru o perioadă de o săptămână, fără a le indeparta noaptea. Perioada lungă de o săptămână poate fi extinsă in cazul in care calitatea vederii utilizatorului nu se agraveaza.

Cele mai populare branduri care produc lentile de contact bi-saptamanale sunt:

Johnson & Johnson:
  • Acuvue Advance - realizate din tehnologia Hydraclear, aceste lentile de contact păstreaza înalta calitate a vederii. Ele sunt confortabile și imperceptibile.
  • Acuvue Oasys - lentile de contact, cu o perioadă de 14 zile de utilizare de zi cu zi sau de o perioadă de 7 zile de utilizare zi și noapte. Utilizatorii nu isi simt ochii uscati in timp ce poarta aceste lentile de contact.
  • Acuvue Oasys for Astigmatism - lentile de contact cu grad ridicat de hidratare pentru a corecta astigmatismul.
  • Acuvue 2 - advance, lentile de contact moderne pentru o purtare de două săptămâni cu utilizare zilnică sau o perioadă de o săptămână de utilizare zi și noapte.
Cooper Vision:
  • Avairalentile de contact fabricate din silicon hidrogel.
Doriti sa continuati?