Sunteți aici:

Cumpărături sigureCumpărături sigure

 

Cumpărând din magazinul www.optilen.ro folosiți o experiență de multi ani în livrarea lentilelor de contact și servicii pentru Clenți.

Timp de mulți ani firma Szkla.com din care face parte și Optilen.ro se ocupă cu dezvoltarea și implementarea aplicațiilor pe internet inclusiv și magazinele on-line. Mulți ani de experiență se bazează pe calitatea serviciilor noastre. Tot timpul lucrăm pentru a optimiza procesul de livrare nu numai pentru a fi unul rapid ci și pentru a elimina orice erori care apar.

Nu transmitem datele clienților noștri la nici un alt terț. Acestea sunt stocate în condiții de siguranță, în conformitate cu instrucțiunile din Inspectoratul General pentru Protecția Datelor Personale.

Siguranța plății on-line este garantată de partenerul nostru - Paypal - lider pe piața plății on-line.

În cazul în care ați ales opțiunea de curierat DPD puteți direct să urmăriți traseul pe site-ul www.DPD.ro. (http://www.dpd.com/tracking_ro

Avem grijă să împachetăm corespunzător toate pachetele pregatite pentru livrare. Fiecare pachet este împachetat într-o cutie specială din carton gros care împiedică turtirea accdidentală în timpul transportului și a sortării.

Nu trimitem e-mail-uri nesolicitate.

Abonează-te la newsletter și află primul noutățile
Versiunea mobilă
Doriți să continuați?