Sunteți aici:

Cum se caută produseleCum căutați produsele în magazinul Optilen.ro

Depunem toate eforturile pentru ca, căutarea produselor în magazinul nostru să fie simplă și intuitivă. De aceea pune la dispoziție 5 moduri de a găsi produsul dorit.
Cele mai cunoscute produse
Selectând marca corespunzătoare din meniu " cele mai cunoscute produse ", veți fi redirecționați în lista produselor care fac parte din gama de produse brandului dat.
Categorii
În meniu în secțiunea "categorii" puteți alege categoria de lentile de contact corespunzătoare în baza termenului de utilizare (cu unică folosință/ zilnice, pentru 2 săptămâni/ bilunare, lunare, trimestriale, anuale), modul de purtare (pentru noapte și zi), tip (colorate) sau lista soluțiilor pentru îngrijire, picături pentru ochi sau accesorii.
Căutare - lista dezvoltată
Clic pe elementul corespunzător din lista dezvoltată din partea dreaptă marcate cu "caută lentile", astfel obținem lista cu lentile de contact (sau soluții) după: producători, tipuri sau marcă.
Motorul de căutare din pagină
Introduceți denumirea completă sau parțială a produsului căutat, după care vă vor fi listate toate produsele care se potrivesc parametrilor de căutare.
Pagina principală / Promoții
Pe pagina principală sau în promoții întotdeauna vom găsi lista lentilelor de contact care au promoții avantajoase – prețuri reduse, articole gratuite, participări la concursuri – desigur aceasta nu epuizează toate posibilitățile de a face cumpărături atractive în magazinul Optilen.ro, dar este dedicată în spațiul limitat pentru publicitate.

Abonează-te la newsletter și află primul noutățile
Versiunea mobilă
Doriți să continuați?