Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Cum se caută produsele

Făcând toate eforturile, am încercat pentru căutarea mărfurilor în magazinul nostru să fie simplă și intitivă. De aceea avem până la 5 moduri de a ajunge la produs.
Cele mai cunoscute produse
Selectând marca corespunzătoare din meniu " cele mai cunoscute produse ", vă va transfera în lista produselor care aparțin din familia produselor acelei mărci.
Categorii
Selectând link-ul corespunzător din meniu "categorii" puteți să accesați lista lentilelor de contact care aparține de o grupă specificată fix pe baza termenului de utilizare a lentilelor de contact (cu unică folosință, pentru 2 săptămâni, lunare, trimestriale), modul de a fi purtate (pentru noapte și zi), felul (colorate) sau lista soluțiilor pentru îngrijire, picături pentru ochi sau accesorii.
Căutare - lista dezvoltată
Dând click pe elementul corespunzător din lista desvoltată aflată în partea dreaptă marcate cu "caută lentile" putem obține corect selectată lista cu lentile de contact (sau soluții) după: producători, tipuri sau marcă.
Căutare - câmpul de editare
După introducerea numelui căutat a lentilelor de contact apare o listă cu toate elementele care se potrivesc din care putem alege lentilele de contact care ne interesează. De asemenea este posibil căutarea elementelor care nu sunt pe listă ex. după numele producătorului.
Pagina principală / Promoții
Pe pagina principală sau în promoții întotdeauna vom găsi lista lentilelor de contact care au promoții avantajoase – prețuri reduse, articole gratuite, participări la concursuri – desigur aceasta nu epuizează toate posibilitățile de a face cumpărături atractive în magazinul Optilen.ro, dar este dedicată în spațiul limitat pentru publicitate.
Doriti sa continuati?