Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Prețuri mici

Prețuri mici

În magazinul Optilen.ro cumpătați cumpărați cele mai ieftine lentile de contact de pe piață. Suntem unul din cei mai mari importatori de lentile de contact din Europa. Datorită cărui fapt suntem în stare să negociem cu furnizorii prețuri mai mici decât concurența ceea ce înseamnă prețuri mici la cumpărarea lentilelor de contact.

În comparație cu magazinele cu profil oftalmologic cu lentile de contact de la noi cumpărați mai ieftin aproximativ 30-40 la sută. Unele produse le avem mai ieftine cihar cu 50%.

Numeroase promoții din magazinul nostru fac ca ai noștri clienți să cumpere marfă la prețuri atractive. Aici se includem lentile de contact bonus, soluții pentru îngrijire gratuite – mai multe detalii în secțiunea "promoții".

Prin înregistrare pe site-ul www.optilen.ro aveți posibilitatea să faceți noi cumpărături la prețuri chiar mai mici. Am dezvoltat un program de loialitate care permite o reducere de preț de până la 10 la sută.

Pentru produsele cumpărate de la noi am atașat numeroase produse gratuite. Verificați singuri ce surprize puteți găsi în pachetul primit de la noi!

A economisi nu înseamnă eventuale economii la Clienți – fiecare cutie cu lentile de contact o livrăm bine împachetată pe durata transportului. Asigurăm împachetarea cu folie cu bule și o cutie de carton rigid.

Doriti sa continuati?