Sunteți aici:

Prețuri miciPrețuri mici

În magazinul Optilen.ro cumpărați cele mai ieftine lentile de contact de pe piață. Suntem unul din cei mai mari importatori de lentile de contact din Europa de aceea suntem capabili să negociem cu furnizorii prețuri mai mici decât concurența, de aceea la noi puteți achiziționa lentile de contact la cele mai mici prețuri.

În comparație cu magazinele de profil oftalmologic care comercializează lentile de contact, de la noi cumpărați mai ieftin aproximativ 30-40 la sută. Unele produse le avem mai ieftine chiar și cu -50%.

Clienții noștri pot cumpăra produse la prețuri atractive datorită diferitelor promoții din magazinul nostru. La diferite comenzi puteți primii gratuit lentile de contact, soluții pentru îngrijirea lentilelor - dar pentru mai multe informații vizitați secțiunea "promoții".

Datorită programului de fidelitate elaborat, înregistrându-vă în magazinul Optilen.ro, puteți achiziționa produse la prețuri mai atractive și puteți beneficia de reduceri de până la -10%.

La comenzile plasate în magazinul nostru, de multe ori adăugăm diferite gratuități. Verificați singuri ce surprize puteți găsi în coletul primit de la noi!

Pentru noi, a economisi nu înseamnă să economisim pe seama clienților - fiecare cutie de lentile de contact o livrăm bine împachetată în așa fel încât să reziste pe durata transportului. Asigurăm împachetarea cu folie cu bule și o cutie de carton rigid.


Abonează-te la newsletter și află primul noutățile
Versiunea mobilă
Doriți să continuați?