Sunteți aici:

Biofinity Toric 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON


Lentile pentru astigmatism lunare cu o excelenta permeabilitate de oxigen.
Material: Comfilcon A
Continut de apa: 48%

Caracteristicile lentilelor Biofinity Toric:


Biofinity Toric sunt cea mai noua generatie de lentile pentru astigmatism fabricate din silicon hidrogel - Comifilcon A. La fel ca si alte lentile din familia Biofinity, si acestea folosesc tehnologia materialelor Aquaform Comfort Science, care este principalul motiv pentru faptul ca sunt atat de fine si matasoase.
Monomer silicon, care a fost utilizat in producerea acestora, are o permeabilitate perfecta a oxigenului. Totodata, componentele hidrofile si silicon au permis materialului sa ramana perfect hidratat, deoarece retine apa uniform pe intreaga lentila. Modernitatea Biofinity Toric se manifesta prin faptul ca se rupe regula proportionalitatii inverse a continutului de apa si permeabilitate a oxigenului. Pana in prezent, o crestere a continutului de apa a fost urmata de obicei de o scadere a permeabilitatii oxigenului. in cazul acestor lentile, hidratarea sporita nu a agravat rata de permeabilitate a oxigenului. Pentru a se asigura o viziune stabila, lentilele torice trebuie sa fie stabile pe ochi. Biofinity Toric sunt echipate cu un sistem de stabilizare speciala, care le permite sa se adapteze pe ochi foarte repede si sa ramana intr-o pozitie stabila pe intreaga perioada a purta. Biofinity Toric pot fi purtate continuu timp de 30 de zile si nopti. Ele sunt, de asemenea, uneori, vandute si sub denumirea de Eyeoxy Dualitatea Toric, Ultraflex Premier Toric, Medivue Premier Toric sau IWear XR Supreme Toric.

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Biofinity Toric?


Aceste lentile sunt concepute pentru persoanele cu astigmatism care dau o importanta mare confortului si avantajului inlocuirii lor lunare. In cazul acestor lentile, folosinta continua nu este asociata cu riscul de infectie sau leziuni oculare, astfel incat pot fi utilizate fara nici o grija.
In plus, ele sunt recomandate celor care:

  • doresc sa ramana activi, fara a avea grija de restrictii
  • opteaza pentru un confort ridicat in timpul purtarii lentilelor de contact
  • se plang de ochi uscat.

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:


Biofinity Toric pot fi purtate timp de o luna, fara necesitatea de a le indeparta noaptea – astfel ca nu necesita nici o grija deosebita. Cu toate acestea, daca se vor purta doar in timpul zilei, la sfarsitul zilei, ar trebui sa le curatati cu o solutie speciala pentru lentile si apoi  sa le lasati intr-un recipient pentru lentile, umplut cu solutie, pentru cel putin cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii de lentile disponibile la Optilen.ro.


Informatii suplimentare: 

Dioptrii +8.00 la-10.00
Raza de curbura 8,7 mm
Diametru 14,50 mm
Numar de bucati/cutie 3 buc
Timp de expediere 5 zile lucratoare

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător COOPER VISION
Dioptrie -10,00 la +8,00
Raza Curbură 8,7
Diametru 14,5
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?