Sunteți aici:

AquaView Toric 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Lentile de contact pentru astigmatism lunare care furnizeaza umiditate excelent pentru ochi.
Material: Hiofilcon A
Continut de apa : 55 %

Caracteristicile lentilelor AquaView Toric


AquaView Toric sunt lentile de contact pentru astigmatism concepute pentru a fi utilizate lunar in timpul zilei. Ele sunt fabricate din hioxifilcon A, care, in combinatie cu un continut de apa de 55%, face AquaView Toric incredibil de confortabil de la prima pana la ultima zi de purtare. Gratie High Definition Vision, AquaView Toric garanteaza cea mai buna calitate vederii la toate distantele, prin cresterea acuitatii vederii si luminozitatea imaginii. Insertia lentilei este facilitata suplimentar printr-o nuanta de culoare albastru deschis, iar partea interioara si exterioara a cristalinului este usor de recunoscut datorita unui marcaj de ghidare.

 

Cine ar trebui sa poarte AquaView Toric?


Ele au fost create pentru cei care se lupta cu astigmatismul. Ele sunt recomandate in special pentru cei care asteapta ca lentilele de contact sa aiba un confort maxim la purtare si o viziune clara. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: AquaView Toric sunt lentile lunare pentru uzura de zi cu zi, astfel incat la sfarsitul zilei ar trebui sa fie indepartate, curatate si dezinfectate cu o solutie de lentile. Va recomandam solutiile Clean Active disponibile la Optilen.ro.
 
AquaView Toric sunt de asemenea disponibile în cutie mai mare de 6 bucăți fiecare.

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător INTEROJO
Dioptrie -10,00 la +6,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Am comandat mai demult AquaView Toric, sunt foarte confortabile, singurul lucru de care trebuie sa tineti cont cu atentie este sa nu dormiti cu lentilele!

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?