Sunteți aici:

PureVision 2 Pentru Prezbitism 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Sunt lentile de contact lunare progresive marca Bausch & Lomb.

Caracteristicile lentilelor PureVision 2 Pentru Prezbitism:


Lentile de contact PureVision 2 Pentru Prezbitism sunt realizate în Balafilcon A. O modernă construcție fabricate în conformitate cu 3-Zone progresiv. Designul specific a ofera utilizatorilor o calitate perfectă a vederii, atât la apropiere cat și la departare. Mai mult, PureVision 2 Pentru Prezbitism sunt fabricate în conformitate cu ComfortMoist, foarte subțiri, care oferă lentilelor margini rotunde, iar interacțiunea dintre lentile și pleoape, evită orice risc de iritare. Un blister de hidratare este instalat în interiorul PureVision 2 Pentru presbiopie, în scopul de a menține proprietățile unice acestor lentile. Au un 130 -Dk / grad de oxigen t- permeabilitate, un coeficient mai mare decât cea a altor lentile de contact lunare progresive, oferind astfel un grad mare de confort pe toata durata purtarii.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact PureVision 2 Pentru Prezbitism?


PureVision 2 Pentru Prezbitism sunt destinate utilizatorilor miopi și hipermetropi care preferă sa foloseasca lentile de contact lunare, pentru a evita durata timpului pe care intretinerea lentilelor de contact zi de zi. PureVision 2 Pentru Prezbitism au o perioadă lungă de 30 zile de utilizare zilnica, in mod continuut sau mixt. Prin urmare, utilizatorii PureVision 2 Pentru Prezbitism sunt liberi să aleaga modul de utilizare.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:


Avantajul principal al lentilelor PureVision 2 Pentru presbiopie este faptul ca nu necesita o ingrijire speciala zilnica. Cu toate acestea, necesita curatarea si dezinfectarea lor daca sunt purtate continuu sau mixt. În acest caz, utilizatorii trebuie le să curețe și să le mentina într-un suport de lentile sterilizate cu o soluție de îngrijire specială. Pentru tratamentul PureVision 2 În Prezbitism, se recomandă utilizarea soluțiilor de îngrijire Clean Active, sau alte solutii disponibile la Optilen.ro.

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact progresive
Producător BAUSCH & LOMB
Dioptrie -10,00 la +6,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,0
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Sunt multumit de achizitia facuta! Lentile eficiente cu performante deosebite. Despre solutia recomandata de Optilen - Clean Active Premium XXL - nu pot sa spun decat ca se potriveste perfect si curata impecabil.

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?