Sunteți aici:

Proclear Multifocal Toric N 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Proclear Multifocal Toric sunt singurele lentile de contact lunare de inlocuire proiectate pentru a aborda atat astigmatismul cat si prezbiopia-o afectiune cauzata de imbatranire, in care citirea unor texte mici si de a vedea obiecte aproape pot sa devina mai dificile.

Caracteristicile lentilelor Proclear Multifocal Toric:


Proclear Multifocal Toric combina o lentila superioara de design-Balanced Progressive ™ Technology cu un material de lentila unic realizat cu ajutorul PC Technology ™. Rezultatul? Lentile care va ofera o mare vizibilitate la fiecare distanta in timp ce se mentin umede si confortabile pe tot parcursul zilei. Lentilele Proclear Multifocal Toric concentreaza lumina de la ambele distante, aproapiere si departare, la partea din spate a ochiului, creand o imagine clara. Acest sistem unic foloseste doua diferite, dar complementare, lentile care lucreaza impreuna pentru a oferi o viziune clara la apropiere, departare si intre ele.

Toate lentilele Proclear Multifocal sunt realizate folosind PC Technology, care creeaza un material unic care contine molecule de fosforilcolina (PC), o substanta care se gaseste in mod natural in membranele celulare umane. Aceste molecule miracol atrag si se inconjoara cu apa, pastrand lentilele Proclear Multifocal Toric umede si confortabile. Au un nivel de confort atat de unic, lentilele Proclear: "pot oferi un confort imbunatatit pentru persoanele care poarta lentile de contact care prezinta disconfort sau simptome legate de uscarea ochilor in timpul purtarii lentilelor."
  • Viziune clara, chiar si pentru astigmatism
  • Un confort mai bun, ora dupa ora
  • Tehnologia patentata PC

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice progresive
Producător COOPER VISION
Dioptrie -20,00 la +20,00
Raza Curbură 8,4; 8,8
Diametru 14,4
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?