Sunteți aici:

Lichidare Stoc - Acuvue Oasys for Astigmatism 6 buc.

Prețul nostru:
89.99 RON
|
Numărul de bucăți în cutie:
6 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

 
Lichidare Stoc!

Acuvue Oasys for Astigmatism 6 buc. -8,00/-1,25/50

Lentile de contact pentru 2 saptamani, care utilizeaza tehnologia speciala Hydraclear Plus.
Material: senofilcon A
Continut de apa: 38 %


Acuvue Oasys for Astigmatism sunt lentile de contact pentru doua saptamani, marca - Johnson & Johnson, producatorii cei mai populari din lume. Ele sunt lentile torice din senofilcon A, care combina avantajele hidrogel silicon si materiale din hidrogel. Tehnologia Hydraclear Plus permite mentinerea apei in interior pentru a hidrata excelent lentilele, si un continut de apa de 38% optimizand confortul la purtare si forma lor. Toate acestea fac Acuvue Oasys unele dintre cele mai confortabile lentile torice de pe piata.

Unul dintre cele mai importante lucruri in ceea ce privesc lentilele de contact pentru astigmatism este ca acestea sunt stabilizate pe ochi pentru a garanta calitatea inalta a vederii, oferind si o protectie excelenta impotriva UVA si UVB (96% si 99%). Chiar daca aceste lentile sunt proiectate pentru a fi purtate doua saptamani, acestea pot fi la fel de bine utilizate o singura saptamana, ziua si noaptea.


Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Acuvue Oasys for Astigmatism?

Acestea sunt concepute pentru persoanele care sufera de astigmatism, dar ele vor fi, de asemenea, perfecte pentru persoanele care stau in camere cu aer conditionat sau in locuri cu fum, precum si cei care calatoresc frecvent cu avionul. Ele sunt recomandate in special pentru cei care:

 

  • petrec multe ore pe zi in fata unui calculator
  • se plang ca au ochii uscati in timpul utilizarii lentilelor de contact
  • pentru persoanele care petrec o multime de timp afara si sunt expuse la lumina soarelui, trebuie picaturi suplimentare de hidratare.Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

Acuvue Oasys for Astigmatism necesita utilizarea unei solutii de ingrijire. Numai atunci poti fi sigur ca lentilele va fi confortabile la purtat si ca vor oferi o claritate buna de-a lungul intregii perioade de purtate. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau oricare alte solutii pentru intretinerea lentilelor de contact, disponibile la Optilen.ro.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător JOHNSON & JOHNSON
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,5
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?