Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Horien

Sortați după:
Horien Aqua Comfort 500 ml

De la: 37.99 RON (1 sticlă 500 ml)

Cu reducere: 34.19 RON mai multe despre reduceri

Horien™ UltraComfort 500 ml

De la: 37.99 RON (1 sticlă 500 ml)

Cu reducere: 34.19 RON mai multe despre reduceri

Horien™ UltraComfort 360 ml

De la: 32.99 RON (1 sticlă 360 ml)

Cu reducere: 29.69 RON mai multe despre reduceri

Horien™ UltraComfort 120 ml

De la: 17.99 RON (1 sticlă 120 ml)

Cu reducere: 16.19 RON mai multe despre reduceri

Horien 1 Day Disposable 30 buc.

De la: 64.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 58.49 RON mai multe despre reduceri

Horien Aqua Comfort 15 ml

De la: 17.99 RON (1 sticlă 15 ml)

Cu reducere: 16.19 RON mai multe despre reduceri

Horien Disposable 3 buc.

De la: 39.99 RON (3 buc.)

Cu reducere: 35.99 RON mai multe despre reduceri

Lentile de contact/Soluții Horien

Pe piața oftalmologică funcționează astăzi multe mărci cunoscute cu lentile de contact și accesorii pentru îngijirea lor. Una din aceste mărci este Horien, având în oferta ei lentile de contact și soluții pentru îngrijire moderne și înainte de toate la prețuri accesibile.

Descrierea lentilelor de contact și a soluțiilor Horien

Lentilele de contact Horien sunt lentile de contact moi care sunt destinate în primul rând cu utilizarea pe timpul zilei. La fabricarea lor a fost folosit materialul cu hidrogel, moale care se adaptează perfect la forma ochiului și-i oferă hidratarea. Lentilele de contact Horien au o tentă de albastru pal datorită căreie este mult mai ușor la utilizare. Trebuie spus aici că lentila Horien cu toate că are culoarea albastră nu se schimbă culoarea ochilor. Această procedură folosită la lentilele de contact Horien este doar pentru ca acestea să fie mai vizibile și mai ușor de localizat în soluția de curățare.
Horien lentilele de contact sunt produse în care s-a folosit tehnologia de înaltă precizie la turnarea în formă. Datorită acesteia este capabilă să formeze forma exactă a lentilei care dă confortul maxim și acuitatea vizuală permanenă în orice condiții. Trebuie spus că tehnologia turnării în forme este de cea mai înaltă calitate decât a altor tehnologii de pregătire care sunt folosite de alți producători de lentile de contact. În procesul de fabricare a lentilelor de contact Horien au devenit moderne din punctul de vedere a formei perfecte și a suprafeței plană ideale. Lentilele de contact Horien asigură utilizatorlor un mare confort la purtare, prețul accesibil, acuitatea vizuală excelentă, mai ales în comparație cu lentilel de contact sferice. Îngrijirea lentilelor de contact Horien nu necesită prea mult angajament.
La rândul lor soluțiile Horien sunt folosite pentru îngrijirea tuturor lentilelor de contact moi. Ele asigură dezinfectarea lentilelor, hidratarea continuă și nivelul maxim de îngrijire. Soluția Horien are o largă aplicare. În compoziția sa conține substanțe active care permit ușor și înainte de toate mult mai eficient la curățarea și decontaminarea lentilelor de contact folosite.

Pentru cine sunt lentilele de contact și soluțiile Horien?

Lentilele de contact Horien vor fi alegerea potrivită pentru persoanele care nu au purtat pană acum lentile de contact. Sunt ușor de aplicat și de scos și culoarea albastră face ca să le putem vedea chiar și când sunt în cutiuțe. Pentru persoanele care deja de o lungă perioadă poartă lentile de contact pentru corectarea vederii, lentilele de conatct Horien de asemenea vor fi cel mai bun produs. Așigură acuitatea vizuală bună și confort la utilizare atât a persoanelor cu probleme de vedere de aproape cât și de departe.

Produsele Horien

Marca Horien conține următoarele poziții în asortimen:
Doriti sa continuati?