Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Lentile Acuvue® Oasys®

Sortați după:
Acuvue Oasys 1-Day 30 buc.

De la: 125.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 113.39 RON mai multe despre reduceri

Acuvue Oasys 1-Day 90 buc.

De la: 369.99 RON (90 buc.)

Cu reducere: 332.99 RON mai multe despre reduceri

Acuvue Oasys 24 buc.

De la: 269.99 RON (24 buc.)

Cu reducere: 242.99 RON mai multe despre reduceri

Vânzare - Acuvue Oasys 6 buc.

De la: 67.99 RON (6 buc.)

Cu reducere: 61.19 RON mai multe despre reduceri

Lentile ACUVUE® OASYS®

Acuvue Oasys fac parte ultima generatie de lentile de contact, fabricate din hidrogel - material de siliciu (senofilcon A), de Johnson & Johnson. Producătorul pune în aplicare tehnologia Hydraclear PLUS și Hydraclear, ingredientul saturat pentru a vă asigura confortul pentru toată ziua, chiar și în cazul în care aerul din interior este uscat, cald și nu confortabil pentru ochii noștri.

Descrierea lentilelor Acuvue Oasys

Tehnologia Hydraclear PLUS asigură suprafața netedă a unei lentile care în plus este saturată în nivelul ridicat și trece mai mult oxigen decat lentilele de contact tipice. Ele sunt mai confortabile pentru ochii noștri și asigura confortul la lucrul cu calculatorul, celor care călătoresc cu avionul, petrec mai mult timp într-o cameră cu aer condiționat sau in mașină. Materialul de silicon-hidrogel, care este cel mai important ingredient asigură trecerea de oxigen, care este egal cu 98% pentru un ochi deschis. Radiațiile UV sunt deosebit de dăunătoare pentru ochii noștri, prin urmare, acestea au protectie impotriva radiatiilor.

Pentru cine sunt Acuvue lentile Oasys?

Acuvue Oasys sunt lentile de contact pentru persoanele cu miopie și hipermetropie. Ele sunt foarte confortabile, au o tentă de albastru subtila suprafața lor care ajuta la manipularea lor. Prin urmare, aplicarea lor este foarte simpla, deoarece putem vedea fara nici o problema lentila de contact si ajuta la aplicarea lor corecta.

 

Putem purta Acuvue Oasys timp de 2 săptămâni, pe parcursul unei zile sau timp de 1 săptămână continuu fără a fi necesar a le da jos.

 

Dacă suferiți de sindromul de ochi uscat, ar trebui să fie mulțumiti de punctele forte ale Acuvue Oasys. Este ideal persoanelor care isi petrec mult timp în camere cu aer condiționat, care lucrează la calculator sau care călătoresc foarte cu mașina sau cu avionul. Lentile de contact Acuvue Oasys nu necesita o hidratare suplimentara cum ar fi picăturile pentru ochi. Lentile de contact Acuvue Oasys pentru astigmatism sunt alocate pentru toți cei care suferă de astigmatism. Mai mult sunt foarte confortabile, au o tenta albastră și stabilitatea în ochi.

 

Acuvue Oasys sunt disponibile în ambalaje cu 3, 6, 12 și 24 de piese și, de asemenea, pentru persoanele cu astigmatism ca Acuvue Oasys pentru astigmatism cu 6 bucăți de ambalaj.

Doriti sa continuati?