Prezentare top lentile de contact August 2021

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică

3

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
5

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
6

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

  • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
  • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
  • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
  • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
  • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

1-DAY ACUVUE TruEye 30 buc. sunt lentile de contact de unică folosință create special pentru cerințele vieții urbane și pentru sanatatea ochilor tăi. Sunt cea mai comodă alegere de purtare a lentilelor de contact: timpul de purtare este de o zi, fiind ideale pentru persoanele alergice sau pentru cei cu un program încărcat. Aceste lentile moi, avansate tehnologic sunt realizate dintr-un material numit silicon-hidrogel. Acesta combină confortul imens, rezultat din permeabilitatea mare de oxigen (98%), cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor. Acest lucru este realizat prin utilizarea tehnologiei Hydraclear, permițânnd purtarea lor pentru o perioadă mai mare de 10 de ore. Sunt recomandate în special persoanelor care suferă de alergii, întrucât lentilele sunt realizate pe baza soluțiilor inovatoare și a materialului hipoalergenic. Deci, ele pot fi utilizate cu succes de către persoanele care suferă de alergii.

Verifică
9

Ești gata să te joci cu nuanțele de culori ale ochilor tăi? Dorești să schimbi culoarea naturală a ochilor în nuanțe de albastru strălucitor, true safir, turcoaz, gri sau ametist? Aceste lentile le încorporează pe toate. Schimbă în mod natural culoarea ochilor, chiar dacă ai ochi de culoare închisă sau deschisă ori ai nevoie sau nu de dioptrii. Folosesc tehnologia Smart Shield și sunt disponibile în ambalaje de 2 bucați. Air Optix Colors sunt lentile colorate lunare moi, produse de către Alcon, cu o capacitate foarte ridicată de permeabilitate a oxigenului.

Verifică
10

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA AUGUST 2021

Ultima lună de vară oferă o serie de surprize plăcute în prinvinţa topului celor mai populare lentile de contact în preferinţele cumpărătorilor. 1-DAY ACUVUE TruEye 30 buc., Air Optix® Colors 2 buc. şi Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism 3 buc sunt trei dintre numele care se regăsesc în top 10 al lentilelor de contact pe luna august.

Un astfel de top al lentilelor de contact poate fi extrem de util în condiţiile existenţei unei oferte variate de articole şi accesorii medicale optice. Acesta ghidează cumpărătorii în alegerea între sortimentele de lentile premium şi cele de calitate medie sau îndoielnică, alături de recenziile consumatorilor. În plus, un alt avantaj îl reprezintă alegerea în siguranţă a perechii potrivite confort prescripţiei medicale primite din partea medicului oftalmolog.

Despre lentilele de contact

Lentilele de contact sunt un produs medical care permite corectarea diferitelor anomalii rezultate din bolile oculare. Cel mai adesea în vânzare pot fi găsite produse realizate cu așteptarea persoanelor care suferă de miopie (miopie), adică, cei care au o vedere slabă la distanţă. Pentru pacienții cu hipermetropie, există și mai puține modele de persoane cu astfel de afectări vizuale. Da, și miopic, de fapt, trebuie să petreacă mai mult timp purtând ochelari / lentile, pentru a nu simți disconfortul în viața de zi cu zi. Există, de asemenea, opțiuni pentru corectarea astigmatismului.

Alege independent o lentilă numai după ce ai vizitat un specialist care va efectua o examinare completă și îţi va recomanda o reţetă. Chiar dacă ai fost un utilizator de mulți ani, nu fi leneș să faci un consult regulat un oftalmolog înainte de a schimba o marcă în alta. Lentilele de contact de la diferiți producători și diferite linii diferă una de cealaltă în "design". Acest concept include, de obicei, forma suprafeței din față și din spate, diametrul, grosimea în centru, raza de bază și așa mai departe. De asemenea, este incorect să selectezi lentilele cu ochelari de prescripție medicală, deoarece puterea lor optică este diferită. Evaluarea noastră vă va spune despre cele mai bune lentile de contact din categoriile lor.

Lentilele de contact zilnice

În prezent, cele mai sigure sunt lentilele de contact de o zi. Ele sunt realizate din cele mai permeabile și confortabile materiale. Astfel de lentile sunt vândute la vânzare cu amănuntul în cutii în cantități cuprinse între 10 și 180 de lentile. Zilnic, în dimineața, utilizatorul pune o pereche nouă, iar seara îl aruncă. Acest lucru asigură o mai bună protecție a ochilor împotriva infecției, simplifică procesul de purtare, deoarece elimină nevoia de îngrijire. Utilizarea lentilelor de o zi reduce în mod semnificativ riscul de complicații datorită materialelor mai confortabile și moderne.

Lentile de contact lunare

Lentilele de contact pentru o luna sunt putin inferioare unei zile. Durata lor de viață este mai lungă, dar responsabilitatea pentru îngrijire este adăugată. Este important să cureţi lentilele în timp și să aplici o soluție de calitate pentru "conservarea" lentilelor peste noapte. Dacă perechea, concepută timp de 30 de zile, este purtată mai mult decât timpul alocat - durerea, arsurile și mâncărimile în ochi sunt mai susceptibile de a apărea. Chiar și cu grija potrivită. Este mai bine să nu experimentezi și să porţi lentile pe termenul de valabilitate.

Lentile de contact colorate

Lentilele de contact colorate pot fi cu sau fără dioptrii. Ele diferă de modelele clasice - în culoarea lentilelor. Ea, la rândul ei, are o intensitate, o densitate diferită și poate conține modele sau modele diferite. În funcție de acestea, astfel de lentile sunt împărțite în nuanță, culoare și carnaval.

Lentilele colorate se vor descurca bine cu nuantele naturale maro si verde. Acestea au o culoare mai intensă și un strat special reflectorizant, care nu permite ca culoarea întunecată a ochilor să treacă de sub obiectiv. Lentilele de carnaval au un model care este complet diferit de cel natural, de exemplu, o spirală sau o pânză de păianjen. Ele sunt folosite la petreceri și evenimente similare, unde șocul este mai important decât naturalețea.

Lentile de contact pentru astigmatism

Pentru corectarea astigmatismului, există lentile de contact torice speciale. Au un design special, datorită lui și astigmatismului corect. Acest tip de afectare vizuală se caracterizează prin faptul că nu permite ca razele care intră în ochi să se convertească, ca urmare a faptului că o persoană nu are claritatea imaginii vizibile. Astfel de lentile trebuie să aibă un cilindru, un parametru suplinentar faţă de lentilele sferice.

Selecţia lentilelor de contact pe baza topului

Preferinţele utilizatorilor de lentile de contact reprezintă un punct de reper în selecţia perechii potrivite de accesorii medicale optice. Părerile şi experienţele userilor sunt luate ca atare şi îi ajută pe cei indecisi să distingă între performanţele tehnice, proprietăţile şi categoriile de lentile de contact. Astfel, venim în sprijinul purtătorilor noştri de articole optice cu un top pe luna august al lentilelor de contact. Din acest clasament, fac parte mărci diverse de lentile de contact, cum ar fi: Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc., Air Optix® Colors 2 buc sau Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism 3 buc. Primele locuri ale ierarhiei lunii august sun ocupate, în ordine, de mărcile de lentile: ACUVUE OASYS 6 buc., ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc și #bioview Monthly 6 buc.

ACUVUE OASYS sunt lentile de contact săptămânale, cu un ciclu de schimbare de 14 zile și sunt produse de compania Johnson&Johnson. Tehnologia HYDRACLEAR® PLUS face ca lentilele să fie netede și confortabile pe ochi, iar clipitul este unul natural, așa că lentilele, aproape că nu se simt pe ochi. Tot datorită acestei tehnologii, lentilele își păstrează umiditatea și rezistă astfel la depunerile proteice. Permeabilitatea peste medie a oxigenului spre cornee le face potrivite pentru ochii sensibili. Lentilele de contact ACUVUE OASYS sunt potrivite pentru acele persoane, care suferă de sindromul de ochi uscat, pentru cei care petrec multe ore în fața monitorului sau cei care lucrează în spații cu aer condiționat.

Locul al doilea revine ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM sunt lentile bilunare (pentru 2 săptămâni) din silicon-hidrogel. Acestea fac parte din noua generație de lentile de contact pentru corecția astigmatismului care combină stabilitatea vizuală cu confortul excepțional al tehnologiei HYDRACLEAR Plus. Rezultatul este o vedere clară tot timpul și o senzație de neted și mătăsos – chiar și pentru cei cu un mod de viață activ. ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM sunt fabricate din silicon-hidrogel, extrem de respirabile, blochează mai toate razele UV și au o nuanțare ușoară pentru o mai bună vizibilitate și manevrare.

Fiind lentile zilnice, acestea se aplică dimineața, iar pe timp de noapte se păstrează într-un suport cu soluție pentru lentile, după care se aplică iar în dimineața următoare. Pot fi purtate 2 săptămâni, după care se înlocuiesc, sau 6 nopți consecutive, după care se aruncă.

Pe locul al treilea se clasează, pentru a doua oară la rând, lentilele #bioview Monthly cu utilizare lunara sunt lentilele de cea mai bună calitate din materialul Olifilcon A. Acest lucru se datorează combinației dintre tehnologia Agentului de umezire și sterilitatea suprafetei #bioview Monthly se caracterizează printr-o suprafață moale și matasoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apă pe toată suprafata lentilei, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune al ochiului.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati