Prezentare top lentile de contact Iulie 2023

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică
4

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
5

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
6

DAILIES® AquaComfort Plus® lentilele sunt accesorii sferice, de unică folosinţă. Ele sunt prevăzute cu un sistem aparte, cu triplă acţiune de hidratare, care presupune lubrifierea lentilelor în prima parte a zilei, in vederea aplicării facile, umidicarea pe parcursul întregii zile şi reîmprospătarea spre finalul celei din urmă. Lentile potrivite pentru noii purtători de lentile de contact, dar şi pentru persoanele cu un stil de viaţă dynamic. Ca beneficia, ele aduc un confort sporit la purtare datorita sistemului Triple Action Moisture care asigură umezirea, hidratarea şi împrospătarea lentilelor; fixare excelentă pe ochi şi adaptarea rapidă a celor din urmă, datorită materialului Nalfilcon A şi a hidratării ridicate (conţinut de apă de 69%); utilizare propice şi facilă, chiar de către copii, graţie proprietăţilor ultra-hidratante şi a nivelului scăzut de dificultate pe care îl presupune aplicarea acestor lentile; vedere extrem de clară şi rezistenţă sporită la murdărie; lentile de unică folosinţă, cu înlocuire zilnică.

Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

  • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
  • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
  • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
  • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
  • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
9

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
10

Adori combinația între caracteristicile lentilelor convenționale și cele ale lentilelor moderne? Atunci lentilele Biofinity ce vin ambalate în cutii de 6 bucăți, sunt exact produsele de care ai nevoie. Aceste lentile lunare asigură un nivel rezonabil de hidratare, atât pentru cei care suferă de astigmatism, cât și pentru cei care suferă de hipermetropie.

Tehnologia unică AQUAFORM garantează o hidratare perfecta a ochilor tăi, pe parcursul întregii zile, indiferent că ești o fire sportive și alergi continuu prin parc, fie că esti pasionat de lectură sau lucrezi la calculator. Biofinity sunt create utilizând material hidrofil modern, de către CooperVision, de aceea permeabilitatea oxigenului este mai mare decât media celorlalte lentile convenționale.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA IULIE

Alegerea lentilelor de contact în funcție de popularitate poate fi o soluție eficientă, dar și o bună metodă pentru a asigura că acestea se potrivesc perfect nevoilor și ochilor dumneavoastră. Popularitatea lentilelor poate varia în funcție de o serie de factori, cum ar fi promovarea comercială, tendințele actuale și preferințele personale ale utilizatorilor. Este, la fel de important să alegeți lentilele de contact pe baza recomandărilor și evaluărilor profesionale ale unui specialist în vedere și pe baza nevoilor individuale. În continuare, vom explora câteva motive pentru care popularitatea ar trebui să fie unul dintre factorii de luat în considerare în alegerea mărcii potrivite de lentile de contact, pe langă:

Prescripția personală

Lentilele de contact trebuie să fie prescrise de un oftalmolog sau optometrist în funcție de nevoile individuale ale ochilor dumneavoastră. Prescripția poate varia în funcție de viciile de refracție, cum ar fi miopia, hipermetropia, astigmatismul sau presbiopia. Alegerea lentilelor în funcție de popularitate nu ține cont de aceste diferențe individuale.

Confort și adecvare

Ceea ce funcționează pentru o persoană poate să nu fie potrivit pentru alta. Lentilele de contact trebuie să fie confortabile și să ofere cea mai bună corecție a vederii pentru ochii dvs. Nu toate lentilele populare se potrivesc tuturor, așa că este important să aveți în vedere confortul și corecția adecvată.

Sensibilitate și alergii

Unii oameni pot avea sensibilități sau alergii la anumite materiale sau tipuri de lentile. Alegerea lentilelor în funcție de popularitate nu garantează că acestea vor fi potrivite pentru ochii dvs. și pentru nevoile dvs. individuale.

Tendințe și promovare

Popularitatea lentilelor poate fi influențată de tendințele actuale și de campaniile de marketing. Aceasta nu înseamnă neapărat că acestea sunt cele mai bune pentru dvs. și ochii dvs. Consultarea specialistuluiÎnainte de a lua o decizie cu privire la lentilele de contact, este esențial să consultați un oftalmolog sau un optometrist. Acești profesioniști pot efectua o examinare completă a ochilor dumneavoastră și vă pot oferi o prescripție personalizată pentru lentilele de contact potrivite.

În concluzie, popularitatea lentilelor de contact nu ar trebui să fie factorul principal în alegerea lor. În schimb, consultați întotdeauna un specialist în vedere pentru o prescripție personalizată și recomandări adecvate în funcție de nevoile și starea ochilor dumneavoastră. Este esențial să prioritizați sănătatea și confortul ochilor atunci când alegeți lentilele de contact potrivite.

Cum sa ar trebui sa arate lentilele de contact ideale pe perioada toamnei?

Lentilele de contact ideale pentru perioada toamnei ar trebui să ofere confort, claritate vizuală și protecție împotriva condițiilor specifice acestei sezoane. Iată câteva caracteristici pe care ar trebui să le aibă lentilele de contact pentru a face față cu succes toamnei.

Protecție UV

Lentilele de contact cu protecție UV sunt esențiale în timpul toamnei, deoarece soarele poate fi puternic, iar expunerea la radiațiile ultraviolete poate afecta sănătatea oculară. Asigurați-vă că lentilele de contact oferă o protecție adecvată împotriva razelor UV.

Confort pe termen lung

Temperaturile mai scăzute și vântul rece pot cauza uscăciune și disconfort ocular. Lentilele de contact ar trebui să ofere un nivel înalt de hidratare și să mențină ochii confortabili pe tot parcursul zilei.

Rezistență la zgârieturi

Toamna aduce cu sine frunze uscate, praf și particule în suspensie care pot ajunge pe lentilele de contact și le pot zgâria. Optați pentru lentile care sunt rezistente la zgârieturi sau utilizați o protecție suplimentară, cum ar fi ochelarii de soare.

Lentile anti-aburire

Temperaturile diferite între exterior și interior pot provoca aburirea lentilelor. Alegeți lentile de contact care sunt tratate pentru a minimiza aburirea și pentru a menține o viziune clară în diverse condiții de temperatură și umiditate.

Corecție pentru toate condițiile de lumina

Toamna aduce schimbări constante în lumină, de la soare puternic la zile mohorâte și ploioase. Optați pentru lentile de contact cu o corecție adecvată pentru a vă adapta rapid la diferite condiții de lumină.

Întreținere și înlocuire corespunzătoare

Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de întreținere pentru lentilele de contact și înlocuiți-le conform programului recomandat de medicul oftalmolog sau optometrist. O îngrijire adecvată este esențială pentru menținerea sănătății ochilor în timpul toamnei și în oricare altă perioadă a anului.

Consultarea specialistului

Pentru a găsi lentilele de contact ideale pentru nevoile și condițiile dumneavoastră specifice, este important să consultați un specialist în vedere, cum ar fi un optometrist sau un oftalmolog. Aceștia vă pot ajuta să alegeți lentilele care să se potrivească cel mai bine ochilor dumneavoastră și stilului de viață.

În general, lentilele de contact ideale pentru toamnă ar trebui să vă ofere o viziune clară, să fie confortabile și să vă protejeze ochii împotriva factorilor specifici sezonului. Consultarea cu un specialist vă poate ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru ochii dvs. și pentru nevoile dumneavoastră individuale.

Topul lentilelor de contact pe luna Iunie

A doua lună de vară nu aduce schimbări notabile în topul lunar al celor mai comercializate și cunoscute lentile de contact. Dacă ACUVUE® deține două dintre cele trei poziții ale podiumului, înregistrăm și apariția spectaculoasă și încajatoare a brandului de accesorii oftalmologie lunare Biofinity, ocupant al poziției a zecea în clasamentul lunii august.

Ca de fiecare data până acum, primul loc este ocupat de lentilele ACUVUE® OASYS 6 bucăți. Lentilele de contact ACUVUE® OASYS sunt o linie de lentile de contact produse de compania Johnson & Johnson Vision Care. Aceste lentile sunt cunoscute pentru confortul lor și pentru capacitatea de a menține ochii hidratați și confortabili pe tot parcursul zilei, ceea ce le face potrivite pentru purtarea prelungită sau pentru persoanele cu ochi sensibili sau uscați. ACUVUE® OASYS utilizează tehnologia Hydraclear Plus, care ajută la menținerea unei umidități optime pe suprafața lentilelor. Acest lucru ajută la prevenirea senzației de uscăciune oculară și la păstrarea confortului pe parcursul întregii zile. Multe variante de lentile ACUVUE® OASYS oferă și o protecție împotriva radiațiilor ultraviolete (UV). Aceasta ajută la protejarea ochilor împotriva efectelor nocive ale razelor UV provenite de la soare. Lentilele ACUVUE® OASYS sunt disponibile în diverse programe de înlocuire, cum ar fi lentile zilnice, bi-săptămânale sau lunare. Alegerea programului de înlocuire depinde de preferințele și nevoile individuale.

Pe locul al doilea se clasează lentilele lunare #bioview Monthly 6 bucăți. Lentilele de contact #bioview sunt percepute drept opțiune pentru oricine apreciază soluțiile naturale. Sunt accesorii organice, 100% compatibile cu funcționarea naturală a ochiului, fiind cele mai convenabile din acest punct de vedere. Nivelul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori, care se luptă din plin cu simptomele neplăcute de uscăciune și roșeață frecventă a ochilor. Acestea sunt disponibile într-o versiune extinsă de dioptrii care îți permit să corectezi eficient, atât miopia, cât și hipermetropia. Simple și intuitive în aplicație, ele se pretează, atât in caz utilizatorilor experimentați, cât și a celor care se află la prima pereche de lentile de contact.

În final, pe treapta treia a podiumului regăsim lentilele ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM 6 bucăți, destinate corectării astigmatismului. Tehnologia HYDRACLEAR® PLUS asigură transmisibilitatea crescută, datorită materialului silicon-hidrogel (peste 98% din oxigen este transmis ochiului) - asigură confort susținut în purtare; în folosirea de zi cu zi, timp de 14 zile sau pentru portul extins, timp de 1 săptămână zi și noapte (7 zile și 6 nopți). Pentru port extins vă rugăm să cereți sfatul medicului specialist. Agent de hidratare - lentila este ultra-netedă și moale iar senzația este una sănătoasă.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati