Prezentare top lentile de contact August 2023

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică
4

Adori combinația între caracteristicile lentilelor convenționale și cele ale lentilelor moderne? Atunci lentilele Biofinity ce vin ambalate în cutii de 6 bucăți, sunt exact produsele de care ai nevoie. Aceste lentile lunare asigură un nivel rezonabil de hidratare, atât pentru cei care suferă de astigmatism, cât și pentru cei care suferă de hipermetropie.

Tehnologia unică AQUAFORM garantează o hidratare perfecta a ochilor tăi, pe parcursul întregii zile, indiferent că ești o fire sportive și alergi continuu prin parc, fie că esti pasionat de lectură sau lucrezi la calculator. Biofinity sunt create utilizând material hidrofil modern, de către CooperVision, de aceea permeabilitatea oxigenului este mai mare decât media celorlalte lentile convenționale.

Verifică
5

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică
6

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
9

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

  • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
  • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
  • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
  • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
  • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
10

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA AUGUST

Asemenea ochelarilor clasici, lentilele de contact reprezintă soluții de corecție ale viciilor de refracție care vă pot ușura viața. Cu toate că ambele metode de corecție optică se remarcă printr-o eficiență crescută a viciilor de refracție, tot mai multe persoane cu afecțiuni de vedere, încep să aleagă alternativa confortabilă a tradiționalilor ochelari de vedere.

Atunci când intenționezi să înlocuiești ochelarii de vedere cu lentilele de contact, este important să ții cont de câteva informații esențiale pentru orice purtător de lentile, și anume: avantajele lentilelor de contact, cum să alegi cele mai bune lentile de contact, cum să le folosești, dar și cum să le întreții pentru o experiență sănătoasă pe termen lung. Comparativ cu ochelarii, avantajele purtării lentilelor de contact sunt multiple:

  • sunt aproape invizibile;
  • oferă libertate, confort și un câmp vizual mult mai mare față de tradițională ochelari;
  • corecția optică este mult mai eficientă;
  • acuitate vizuală mai mare;
  • se pot purta în combinație cu orice pereche de ochelari de soare;
  • permit un stil de viaţă activ, cu multă mișcare fizică;
  • nu sunt afectate atunci când plouă, ninge sau este frig afară;
  • nu alunecă de pe nas;
  • nu exercită presiune asupra urechilor, nasului sau a tâmplelor;
  • înlocuiesc cu succes ochelarii;

Lentilele de contact se împart în mai multe categorii. După funcţia lor, acestea pot fi corectoare (cu dioptrii), cosmetice (colorate) sau terapeutice (pot înlocui pansamentul ocular). După design, lentilele de contact fi sferice (corectează miopia sau hipermetropia), torice (corectează astigmatismul) sau multifocale (corectează atât miopia/hipermetropia cât şi presbiopia). După materialul din care sunt construite, pot fi dure, gaz-permeabile sau moi (soft).

Cele mai folosite lentile de contact sunt cele moi, care la rândul lor se subclasifică în lentile de contact cu purtare mai scurtă sau mai lungă. Indiferent de categoria din care fac parte, trebuie neapărat să consulți sfatul unui specialist pentru a stabili exact, împreună cu acesta, care sunt nevoile tale.

Cum se folosesc?

  • Spală-te cu apă și săpun și sterge-te pe mâini cu un prosop care nu lasă scame înainte de a manevra lentilele de contact;
  • Spală, clătește și dezinfectează lentilele după fiecare utilizare;
  • Creează-ți un ritm și începe de fiecare dată cu aceeași lentilă, la aplicare sau la scoatere, ca să nu le încurci.

Aplicarea lentilelor de contact

  • Înainte de aplicare, clătește fiecare lentilă cu puțină soluție;
  • Pune lentila în poziție corectă (cu marginile în sus) pe vârful degetului arătător;
  • Trage în jos de marginea pleoapei inferioare cu degetul trei de la aceeași mână, în timp ce, cu degetul arătător de la cealaltă mână tragi în sus de pleoapă superioară;
  • Aplică ușor lentila în partea de jos, pe zona albă a ochiului și dă drumul pe rând pleoapelor;
  • Privește în jos și închide puțin ochii pentru a se centra și așeza lentilă.

Scoaterea lentilelor de pe ochi

  • Poți să folosești o soluție oculară lubrifiantă (picături oftalmologice) înainte de scoatere lentilelor pentru a le scoate mai ușor;
  • Privește în sus și trage ușor de marginea pleoapei inferioare cu degetul trei de la mâna cu care ești obișnuit să scrii;
  • Apucă ușor lentila între degetul mare și arătător și scoate-o de pe ochi.

Întreținerea lentilelor de contact

  • Acoperă complet lentilele în soluția de păstrare recomandată de specialiști;
  • Aceasta va reduce riscul ca lentila să se usuce (deshidrateze);
  • Asigură-te că produsele de îngrijire nu au expirat;
  • Ferește lentilele de vaporii iritanți sau dăunători (fum de țigări,fixativ,praf,etc.).

Indiferent de lentilele de contact folosite, se impun vizitele ulterioare la medic pentru a asigura sănătatea continuă a ochilor dumneavoastră.

Alegerea tipului de lentile de contact

Fie că sunt cosmetice, corective, terapeutice, convenţionale, fie cu înlocuire frecventă, cu port zilnic (până la 18 ore) sau extins (până la o lună), aceste mici bucăţele de plastic îţi oferă, în primul rând, confortul estetic de a renunţa la ochelari. În plus, pentru cei care poartă dioptrii mari de obicei, cu siguranţă lentilele de contact sunt cea mai bună alegere. Nu alunecă de pe nas, nu presează urechile şi nu lasă urme roşii, nu se aburesc la schimbări de temperatură.

Cu toate astea, cei ce doresc să poarte lentile de contact trebuie să respecte anumite reguli: să se ferească de mediile cu praf, nisip, fum, de piscine, plaje. În caz contrar, va avea de suferit ochiul, nu lentila. Mai mult, trebuie înlocuite frecvent, pentru a se menţine curate şi uşor de utilizat. Dacă sunt purtate prea mult timp, lentilele împiedică oxigenarea corneei, fapt ce duce la înceţoşarea vederii, durere, lăcrimare, sensibilitate la lumină. Acestea fiind spuse, mai trebuie adăugat un detaliu important: lentilele de contact nu exclud purtarea ochelarilor! Sunt momente în care e mai comod să porţi ochelari, în ciuda avantajelor indiscutabile ale lentilelor.

Topul lunii august 2023

Popularitatea și comercializarea active a lentilelor de contact este influențată, în primul rând, de preferințele purtătorilor de lentile de contact, cât și de nevoile lor indispensabile. De aceea, este foarte important să urmărești la zi clasamentul lunar al accesoriilor medicale.

ACUVUE® OASYS sunt lentile de contact noi cu purtare saptamanala marca Johnson & Johnson. Ele sunt fabricate din Senofilcon A și în plus îmbogățit cu un agent de hidratare intern Hydraclear, care combina perfect beneficiile materiale hidrogel si silicon hidrogel. Tehnologia HYDRACLEAR® PLUS face ca lentilele să fie netede și confortabile pe ochi, iar clipitul este unul natural - lentilele, aproape că nu se simt pe ochi! Tot datorită acestei tehnologii, lentilele își păstrează umiditatea și rezistă astfel la depunerile proteice.

Lentilele #bioview Monthly sunt o soluție ideală pentru persoanele care se confruntă cu tulburări ale sacului lacrimal. Nivelul ridicat de umiditate asigură că lentilele sunt rezistente la uscare, ceea ce vă permite să evitați fenomenul unui ochi uscat.

ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM sunt lentile de contact pentru doua saptamani, marca - Johnson & Johnson, producătorii cei mai populari din lume. Ele sunt lentile torice din Senofilcon A, care combina avantajele hidrogel silicon si materiale din hidrogel.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati