Topul soluții îngrijire lentile August 2023

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Soluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

    Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică

3

  • Soluția ReNu MultiPlus® înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfecteaza lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate® substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact ReNu MultiPlus omoară microbii in doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor tai. Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să păstrezi lentilele cu un singur tip de soluție ReNu MultiPlus 100 ml.
Verifică
4

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică
5

solutie ACUVUE® RevitaLens® 360 mlACUVUE® RevitaLens® este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact fabricată de Johnson&Johnson. Această soluție asigură păstrarea lentilelor tale de contact confortabile și curate, oferind o dezinfectare excelentă. Este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. ACUVUE® RevitaLens® este o soluție completă. Poate fi folosită pentru dezinfectarea, curățarea, clătirea, înlăturarea proteinei și hidratarea lentilelor. Atunci când nu porți lentilele de contact, poate fi folosită și pentru depozitarea acestora.

Verifică
6

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
7

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
8

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
9

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
10

solutie Avizor Unica Sensitive 350 mlAvizor Unica Sensitive este soluție universală pentru lentile de contact, recomandată pentru ochii sensibili, ce curăță și dezinfectează lentilele, în timp ce umezește și protejează ochii. Avizor Unica Sensitive a fost creată special pentru a aduce un confort extra pentru pacienții sensibili. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentrații de conservanți, face ca soluția Avizor Unica Sensitive să fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii de lentile de contact moi cu ochi sensibili. Soluția de întreținere a lentilelor de contact, Avizor Unica Sensitive cu acid hialuronic:

  • îmbunătățește vederea prin reducerea simptomelor de ochi seci;
  • mărește stabilitatea lacrimală prin reducerea evaporării;
  • mărește orele de utilizare confortabilă, mulțumită proprietăților vasco-elastice ale acidului hialuronic.
Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - AUGUST 2023

Peroxidul de hidrogen (H2O2) este un lichid incolor care este disponibil în mod obișnuit sub formă de soluție apoasă și este utilizat în principal pentru fabricarea produselor cosmetice, pentru înălbirea bumbacului și chiar pentru alimentarea rachetelor. Este, de asemenea, folosit pentru a a curăța, dezinfecta și depozita lentilele de contact moi și dure.

Atunci când este utilizat în soluțiile pentru lentile de contact, agentul joacă un rol important în curățare și dezinfectare. Soluțiile pe bază de peoxid de sodiu sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii și purtătorilor de lentile care suferă de ochi uscați. Atât peroxidul de hidrogen, cât și soluțiile multifuncționale curăță și dezinfectează lentilele de contact prin descompunerea și îndepărtarea depozitelor prinse, a proteinelor și a depozitelor de grăsime (lipidele).

Spre deosebire de soluțiile multifuncționale, soluțiile de peroxid pătrund în biofilmul microbian pentru a scăpa lentilele de bacteriile dăunătoare și pentru a ucide microorganismele. În unele studii, s-a demonstrat că sistemele cu peroxid de hidrogen oferă o activitate antivirală superioară împotriva coronavirusului (SARS-CoV-2) decât soluțiile multifuncționale.

În plus, conform Review of Optometric Business, optometriștii recomandă soluții pe bază de peroxid de hidrogen din mai multe motive, printe care lentile curate și sănătoase, vedere mai clară și confort sporit.

Tipuri de sisteme de curățare cu soluții pe bază de peroxid de hidrogen

Sistemele cu peroxid de hidrogen pot părea complicate pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest tip de soluție. Cunoașterea noțiunilor de bază despre modul în care funcționează soluțiile de peroxid va face procesul mult mai ușor și mai puțin intimidant. Există două tipuri de sisteme de peroxidare: sisteme cu o etapă și sisteme cu două etape.

Sisteme de peroxidare într-o singură etapă

Cu o soluție de peroxid într-o singură etapă, lentilele trebuie să fie ținute în peroxid timp de câteva ore până când soluția este complet neutralizată. Pentru început, soluția se toarnă într-o cutie specială pentru lentile de contact furnizată de producător. Neutralizarea este finalizată printr-o reacție chimică între cutie și soluție sau ;cu o tabletă specială care vine împreună cu soluția.

Sisteme de peroxidare în două etape

Sistemele cu peroxid în două etape dezinfectează bine lentilele de contact - concentrația de peroxid de hidrogen rămâne constantă pe tot parcursul procesului de dezinfecție. Într-un sistem cu peroxid în două etape, peroxidul este eliminat la sfârșitul perioadei de dezinfecție, iar recipientul este umplut cu o a doua soluție - soluția de neutralizare.

Soluțiile multifuncționale

Soluțiile multifuncționale conțin lubrifianți, iar scopul lor este să păstreze lentilele curate și dezinfectate. De asemenea, au o capacitate dovedită de a omorî germenii, sunt compuse din agenți de curățare care îndepărtează microbii și mențin lentilele de contact în siguranță timp de până la 30 de zile. Sunt concepute pentru a curăța și dezinfecta în mod adecvat, ușurând considerabil procesul de întreținere a lentilelor. Soluţia Cooper Vision este alegerea perfectă deoarece curăţă eficient lentilele moi, îndepărtând depunerile. Un singur flacon are funcţia de a curăţa, dezinfecta şi clăti, fiind recomandat şi pentru cei cu ochii sensibili.

Cum alegi corect soluţia pentru lentile de contact?

Cei care poartă lentile de contact trebuie să fie conştienţi de riscurile la care se expun dacă nu ţin cont de anumite recomandări. Este esenţial să se înţeleagă importanţa îngrijirii lentilelor, pentru că, fără o atenţie sporită, există riscul apariției infecţiilor oculare ce pot duce chiar la orbire.

În ultima vreme, igiena lentilelor nu mai reprezintă o problemă, datorită apariţiei unor dispozitive noi de îngrijire ce includ un singur flacon cu soluţie. De asemenea, pentru persoanele care sunt prea comode, există şi varianta lentilelor de unică folosinţă. Așadar, este nevoie de foarte puţin timp, cheltuieli şi probleme pentru a putea avea grijă de ochii tăi şi pentru a evita complicaţiile.

Înainte de a cumpăra orice tip de soluţie pentru lentile, trebuie să ceri sfatul unui oftalmolog/optometrist. Se poate întâmpla ca unele produse să nu fie compatibile cu anumite lentile de contact, lucru care poate duce la deteriorarea produsului, dar şi a sănătății ochilor.

La ce trebuie să fii atentă când îți alegi soluția pentru lentile? Să aibă toate ingredientele necesare pentru o bună îngrijire a acestora, în funcție de modelul pe care îl porți. Astfel, poți găsi substanțe care curăță, dezinfectează, clătesc, deproteinizează, lubrifiază.

Topul soluțiilor îngrijire lentile de contact pe luna august

Luna august nu aduce schimbări spectaculoase în cee ace privește topul lunar al soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact realizat de către experții magazinului nostru.

Clean Active Premium XXL este o soluție pentru lentile de contact multifunctionala. Formula unică- poloxamer și sodiu hialuronat-ajuta la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepărtarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Clean Active Premium poate fi utilizata pentru toate tipurile de lentile de contact. Ambalare economică se referă la faptul că soluția pentru lentile se află într-un pachet XXL mai mare, cu o capacitate de 600 ml. Aceasta este o propunere excelentă pentru persoanele care folosesc lentile în mod regulat și care au nevoie de acces constant la un preparat dezinfectant.

ReNu Multiplus 500 ml este o soluție specializata pentru lentile sta la baza ingrijirii zilnice a lentilelor de contact destinate utilizarii mai mult de o zi. Dacă lentilele nu sunt utilizate în prezent, acestea trebuie depozitate în lichid. În niciun caz nu trebuie sa le pastrati intr-o cutie uscata sau in orice alta solutie, deoarece aceasta poate fi periculoasa pentru sanatatea dumneavoastra. Pentru a dezinfecta corect lentila, este suficient sa puneti 3 picături de lichid pe fiecare parte și sa frecati timp de aproximativ 20 de secunde, apoi clatiti toata suprafata cu lichid. Pentru o dezinfectie minutioasa, lentilele trebuie păstrate în soluție timp de cel putin 20 de secunde. Renu Multiplus fluid este potrivit în special pentru îngrijirea lentilelor care necesita inlocuire frecventa.

ReNu Multiplus 100 ml reprezintă versiunea în ambalaje de 100 ml a soluției ReNu Multiplus 500 ml. ReNu MultiPlus 100 ml, datorită dimensiunilor reduse, poate fi luat cu dvs. în vacanță, astfel încât să vă puteți bucura de călătorie fără griji!


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati