Prezentare top lentile de contact August 2022

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

  • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
    • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
    • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
    • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
4

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
5

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
6

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
7

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
8

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
9

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică
10

Adori combinația între caracteristicile lentilelor convenționale și cele ale lentilelor moderne? Atunci lentilele Biofinity ce vin ambalate în cutii de 6 bucăți, sunt exact produsele de care ai nevoie. Aceste lentile lunare asigură un nivel rezonabil de hidratare, atât pentru cei care suferă de astigmatism, cât și pentru cei care suferă de hipermetropie.

Tehnologia unică AQUAFORM garantează o hidratare perfecta a ochilor tăi, pe parcursul întregii zile, indiferent că ești o fire sportive și alergi continuu prin parc, fie că esti pasionat de lectură sau lucrezi la calculator. Biofinity sunt create utilizând material hidrofil modern, de către CooperVision, de aceea permeabilitatea oxigenului este mai mare decât media celorlalte lentile convenționale.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA AUGUST 2022

Apropierea toamnei creeaza cadrul favorabil achiziţiei unei noi perechi de lentile de contact sau pentru a face o nouă schimbare, adică să treci de la vechii tăi ochelari la o metodă modernă de corecţie optică. Şi cum poţi face mai uşor acest lucru decat alegând unul dintre multiplele sortimente de lentile de contact originale care există pe piaţa din România. În continuarea prezentării, experţii noştri îţi vor spune de ce este mai bine să foloseşti articolele optice de ultimă generaţie în detrimentrul ochelarilor de vedere, care ar fi beneficiilor acestora şi care ar fi criteriile de selecţie a celor mai performante mărci de lentile de contact.

Tot ce trebuie să ştii despre lentilele de contact

Dacă te afli la prima ta pereche de lentile, lucrurile şi s-ar putea părea un pic cam complicate, mai ales că nu eşti familiarizat cu fenomenul şi nu ştii cum să faci alegerea potrivită în funcţie de nevoile tale. Dacă ești una dintre persoanele care poartă lentile de contact cu regularitate, probabil că urmatoarele lucruri de mai jos îți vor fi de mare ajutor și ți se vor părea interesante. Dacă nu ai purtat niciodată lentile de contact, însă te întrebi în ce măsură ți s-ar potrivi, informațiile de mai jos ți se vor părea mai mult decat interesante. Iată, în continuare, şi câteva curiozităţi, după cum urmează!

Primele lentile de contact au fost fabricate din sticlă

Ai citit bine: este vorba despre sticlă. Îți imaginezi cum ar fi să îți pui „în ochi” două bucăți de sticlă? La sfârșitul anilor 1800, lentilele de contact erau confecționate din sticlă, iar purtătorii foloseau un fel de geluri de origine animală pentru a trata părțile afectate ale globului ocular. Cu toate acestea, nu toată lumea putea purta astfel de lentile de contact, ci doar persoanele care aveau probleme grave cu vederea. Mai mult decât atât, multe persoane cred, încă, faptul că lentilele de contact sunt fabricate din sticlă.

Apa îți poate distruge lentilele de contact

Nu ai întotdeauna la dispoziție o soluție special creată pentru a curăța lentilele de contact, de aceea poți fi tentat să le speli cu apă obișnuită... Te sfătuim, însă, să nu faci asta! Dacă vei spala lentilele cu altceva decât cu soluția recomandată, acestea s-ar putea umple de bacterii, iar tu ai putea dezvolta o infecție oculară foarte periculoasă.

Lentilele de contact de unică folosință sunt mai bune pentru ochii tăi

Este mai sănătos pentru ochii tăi să pui la ochi o pereche de lentile cu înlocuire zilnică pe care să le arunci după prima purtare, așa cum sunt aceste lentile de contact, decât să folosești aceleași lentile timp de mai multe săptămâni. Motivul? Reduci drastic riscul de a contamina lentilele cu bacterii.

În ce scop sunt folosite lentilele de contact?

Ai auzit foarte bine, lentilele de contact au utizări multiple, nu doar să corecteze problemele de vedere. Dacă încă nu le ştiai, uită că acum vei afla informaţiile care te intereseză. Ele sunt dispozitive medicale, din plastic, care sunt aplicate pe ochi:

  • în scop optic:
    • pentru a corecta probleme de vedere (miopia, hipermetropia, astigmatismul sau presbiopia, cu dioptriile in intervalului de –35,00 și +35,00),
    • permit o mai buna corectie optica in anizometropie (diferente mari de dioptrii intre cei 2 ochi),
    • permit o vedere mai buna decat ochelarii in unele boli oculare (keratoconus).
  • în scop estetic (pentru schimbarea culorii irisului, la ochi sanatosi), pentru “mascarea” unor defecte oculare, cicatrici posttraumatice
  • în scop terapeutic ca un fel de pansament (in unele boli oculare, ex keratita, dupa chirurgie refractiva); exista si lentile care pot elibera substanțe terapeutice
  • în scop preventiv (sa nu apara leziuni corneenne in simblefaron, keratita expunere, trichiazis) scop diagnostic (de ex. permit efectuarea CV in cazul ochilor cu dioptrii mari).

Criteriile în alegerea mărcii potrivite de lentile de contact

Alegerea mărcii potrivite de lentile trebuie să se bazeze pe o serie de criterii care să ţină cont e nevoile tale, stilul de viaţă, adică dacă duci o viaţă sedentară sau practici activităţi sportive sau ai o zi plină la birou, ai nevoie de protecţie contra radiaţiilor UV. Pentru ca selecţia ta să fie obiectivă, îţi recomandăm să urmăreşti topul lunii august al lentilelor de contact, realizat în baza popularităţii şi capacităţii de comercializare a lor.

Primul loc este ocupat de lentilele ACUVUE® OASYS, ambalate în cutii de câte 6 bucăţi, care, prin clasarea lor în fruntea topului lunar, încununează cu succes deja consacrarea pe care o deţin de atâta timp. Articolele optice din gama ACUVUE® se deosebesc prin următoare proprietăţi.

Produsul unui brand bine cunoscut şi apreciat - creat de celebra marca Johnson & Johnson. Aceasta este dovada că purtarea lentilelor este extrem de confortabilă și corectarea ochilor este eficientă. Utilizarea continuă înseamnă că lentilele au fost create pe baza tehnologiei moderne, de aceea le puteți purta fără nici o probabilitate de iritare. Nu este necesar sa le scoateţi înainte de culcare şi să le puneţi înapoi dimineaţa, decât în cazul în care le purtaţi o dată pe săptămână. Îmbunătățită de un ingredient hidratant - pastreaza ochii într-o stare constantă de umiditate și prospeţime. Înlătură orice urmă de iritare sau roșeață. Acestea blochează peste 98% din radiapiile ultraviolete dăunătoare - datorită filtrelor moderne UVA/UVB încorporate în fiecare lentila.

Pe locul al doilea se clasează lentilele #bioview Monthly. Lentilele moderne și confortabile #bioview Monthly cu utilizare lunara sunt lentile de contact din silicon și hidrogel din a treia generație. Acestea au fost create pentru utilizatorii care caută o conveniență extraordinară și o viziune perfectă.

Ultimul loc al podiumului revine lentilelor Air Optix® Plus HydraGlyde®, una dintre mărcile de lentile cu un grad foarte înalt de hidratare. Air Optix® Plus HydraGlyde® sunt lentile de contact revoluționare, aparținând de cei mai respectați producători de lentile de contact din lume - Alcon Vision Care. Permeabilitatea la oxigen de 5 ori mai mare asigură acces constant la oxigen spre cornee. Datorită acestui lucru, ochii dvs sunt sănătoși, fără iritații și roşeaţă.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati