Prezentare top lentile de contact Aprilie 2021

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică

3

  • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
    • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
    • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
    • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
4

Ești gata să te joci cu nuanțele de culori ale ochilor tăi? Dorești să schimbi culoarea naturală a ochilor în nuanțe de albastru strălucitor, true safir, turcoaz, gri sau ametist? Aceste lentile le încorporează pe toate. Schimbă în mod natural culoarea ochilor, chiar dacă ai ochi de culoare închisă sau deschisă ori ai nevoie sau nu de dioptrii. Folosesc tehnologia Smart Shield și sunt disponibile în ambalaje de 2 bucați. Air Optix Colors sunt lentile colorate lunare moi, produse de către Alcon, cu o capacitate foarte ridicată de permeabilitate a oxigenului.

Verifică
5

Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:

  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
6

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

  • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
  • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
  • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
  • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
  • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
7

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
8

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
9

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
10

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA APRILIE 2021

Comercializarea lentilelor de contact ține de nevoile fiecăruia de a se simți cât mai confortabil. După cum se observă, acest top include apariții ale unor lentile deja consacrate și extrem de populare, cât și unele apariții de lentile nou intrate în topul lunii aprilie 2021. Lentilele de contact au evoluat foarte mult în ultimii ani, din mai multe puncte de vedere:

  • Asigură o claritate impecabilă a imaginilor;
  • Oferă confort și protecție la standarde ridicate;
  • Acoperă exigențe și nevoi variate, asemenea diversității preferințelor umane.

Când vine vorba de alegerea celor mai bune lentile, oricât de populare ar fi ele, cei mai importanți 2 factori de care depind alegerea modelului dorit sunt conținutul de apă cât mai ridicat, pentru o hidratare corectă și completă a ochilor, de dimineață devreme până în momentul în care te pregătești pentru culcare. Al doilea factor se referă la transmisibilitatea ridicată a oxigenului către cornee. Aceasta din urmă este un indicator important asupra stării de sănătate a ochilor, mai ales că nivelul ridicat de oxigen de la nivelul corneei înllătură o serie de microorganisme. Acest indice este dat de formula Dk/t unde Dk semnifică permeabilitatea materialului, in timp ce t se refera la grosimea lentilei.

Indiferent de tipul de lentile pe care le ai în vizor, un consult la specialist îți înlesnește cunoașterea cât mai rapida a diotriilor de care ai nevoie, pentru corecția oculară. Este adevărat că dioptriile ochelarilor diferă de cele ale lentilelor de contact clasice.

Topul lentilelor de contact pe luna Aprilie 2021 a fost întocmit pe baza studiilor efectuate de către experți acreditați din cadrul magazinului nostru și au la bază capacitatea lentilelor de a fi vandabile.

Topul lentilelor de contact pe Aprilie cuprinde, în mare parte, 7 din cele 10 produse plasate in fruntea ierarhiei in luna Martie. În mod suprinzător, în paralel în acest top au patruns cateva produse noi, preferate, în special, de către acei oameni cărora nu le place să aleagă aceleași modele de lentile consacrate.

Podiumul lunii Aprilie în materie de lentile de contact este deschis de către lentilele lunare ACUVUE OASYS 6 buc. Acestea se clasează pentru a doua oară, pe primul loc, în preferințele cumpărătorilor noștri. Lentilele ACUVUE OASYS sunt pretabile atât în cazul celor diagnosticați cu miopie, cât și pacienților ce suferă de hipermetropie. Aceste tipuri de articole optice, marca Johnson&Johnson, sunt destinate ochilor sensibili. Secretul hidratării ochilor cu sensibilitate ridicată, constă în capacitatea ridicată lentilelor de a oferi o permeabilitate a oxigenului exceptională. Concret, această permeabilitate a oxigenului se reflectă direct in puterea ochiului să acceseze 98% din cantitatea de oxigen disponibila. De asemenea, lentilele ACUVUE OASYS beneficiază și de aportul tehnologiei HydraClear Plus. Aceasta înseamnă o hidratare constantă, pe toată durata purtării. Ele sunt adresate următoarelor categorii de pacienți:

  • Cei care lucrează mult timp cu dispozitive digitale;
  • Cei care petrec timp îndelungat în încăperi cu aer conditionat;
  • Cei care simt ochii obosiți în timpul zilei;
  • Îsi propun sa achizitioneze un set de lentile care oferă confort și performanțe tehnice deosebite;
  • Ar dori ochi mai strălucitori și mai albi toată ziua;
  • Doresc lentile de contact care să asigure un nivel acceptabil de protecție contra radiațiilor ultraviolete dăunătoare.

Poziția a doua în topul lunii Aprilie se clasează lentilele ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM (6 buc), care au facut un salt excepțional față de poziția ocupată luna trecută. În marte parte, lentilele ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM respectă proprietățile și caracteristicile tehnice ale lentilelor ACUVUE OASYS, doar că sunt destinate persoanelor suferinde de astigmatism. Acestea sunt lentile săptămânale marca Johnson&Johnson, care se bucură de o serie de beneficii, cum ar fi:

  • Un conținut acceptabil de apă de 38% care vine la pachet cu o permeabilitate ridicată de oxigen;
  • Aportul tehnologiei HydraClear, care se face responsabilă de hidratarea constantă a lentilelor, fără a produce efecte secundare ochior.

Acestea au un mod de purtare continuă sau intermitentă, asta însemnând ca ele pot fi purtate timp de o saptamana fara pauze, sau timp de 2 săptamâni cu depozitarea strictă în recipientul special destinat, imediat ce nu le mai folosești.

Podiumul lunii Aprilie este încheiat de catre lentilele AIR OPTIX Plus Hydraglyde, care s-au menținut pe aceeeasi pozitie, ca luna trecută. Acestea sunt articole optice, lunare, inovative, create de Alcon drept versiunea upgradată a lentilelor Air Optix Aqua. Principala proprietate tehnică a acestei mărci de lentile de contact constă în aportul tehnologiei HydraGlyde, căreia i se adaugă tehnologia patentată chiar de către ALCON, Moisture Matrix. Ca efect lentilele ajută la menținerea hidratării optime a ochilor și corectează delicat afecțiunile oculare. Depunerile de grăsime și murdărie sunt relativ rare si pot fi inlăturate prin ingrijirea riguroasă zilnică.

Prin urmare, topul prezentat anterior din care mai fac parte lentilele #bioview Daily, #bioview Monthly, Dailies AquaComfort Plus 30 buc sau 1-DAY ACUVUE MOIST, ține să reflecte încrederea utilizatorilor de lentile de contact în aceste mărci care și-au câștigat deja un renume pe plan mondial.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati